Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Συνεχίζει ανεύθυνα ο Τσίπρας να εργαλειοποιεί την πανδημία κάνοντας αντιπολίτευση

 


Πριν να ακούσει τι θα πει ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα, ο Αλέξης Τσίπρας απαξιωμένος, στριμωγμένος και σε απόγνωση, έχει ήδη την απάντηση και θα κάνει και αυτός διάγγελμα για να απαντήσει.

Για ακόμα μία φορά προκαλώντας την κοινωνία, ο Αλέξης Τσίπρας, ο μοναδικός αρχηγός κόμματος στην Ευρώπη που εργαλειοποιεί την πανδημία για ψήφους, θα καταγγείλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που άφησε τον κορονοιό να μπεί από τα σύνορα στην Ελλάδα.

Τώρα το αφήγημα έχει αλλάξει για ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα, πρώτα κατηγορούσε την κυβέρνηση για τα σκληρά μέτρα που παίρνει, και τώρα τον κατηγορεί γιατί δεν παίρνει δύσκολες αποφάσεις και αυτό δείχνει ότι έχει χάσει κάθε σοβαρότητα προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας και η Κουμουνδούρου.

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση. Από την αρχή της πανδημίας λέει «όχι σε όλα», εργαλειοποιεί τους νεκρούς και κλείνει διαρκώς το μάτι στους ανεμβολίαστους» τόνισε πολύ σωστά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Πρόσθεσε δε ότι «πριν καν ανακοινωθεί επισήμως ότι θα κάνει δήλωση ο πρωθυπουργός, προαναγγέλλει (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας) ότι θα απαντήσει. Με απλά λόγια χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί έχει ήδη έτοιμη την απάντηση».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου