Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ακροαριστεροί εναντίον αριστερών στο Πολυτεχνείο - Χτύπησαν τον Μανιό

 



Η φασιστική νοοτροπία αριστερών και ακροαριστερών να διαλέγουν ποιος θα μπεί στο πολυτεχνείο να καταθέσει στεφάνι πρέπει να τελειώνει.

Από το πρωί ακροαριστεροί φασίστες κάθονταν στην πόρτα με το έτσι θέλω και άφηναν μόνο όσους ήθελαν να μπούν στο Πολυτεχνείο.

Οι ακροαριστεροί φασίστες είναι τόσο ανιστόρητοι που δεν γνώρισαν ούτε το Νίκο Μανιό, κόβοντας του την είσοδο και τραυματίζοντας τον.

Ευθύνη φέρουν και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που τώρα καταγγέλουν τέτοιες ακροαριστερές πρακτικές, αλλά είναι αυτοί που τους έκαναν ανεξέλεγκτους, τους χάιδευαν τόσα χρόνια, αλλάζοντας και τον ποινικό κώδικα προς όφελος των συντρόφων.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει μέρος στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973, και είναι γραμματέας του “ΣΦΕΑ- Σύλλογος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974, αλλά που να το ξέρουν οι ακροαριστεροί.



O Νίκος Μανιός σε δήλωσή του επεσήμανε πως «είμαι γραμματέας του “ΣΦΕΑ- Σύλλογος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974” και με αυτήν μου την ιδιότητα βρισκόμουν εκείνη την ώρα μέσα στο Πολυτεχνείο μαζί με τους συντρόφους μου».

«Σήμερα προσπάθησαν να αθετήσουν το βασικό σύνθημα του Πολυτεχνείου που είναι η Ελευθερία, ορισμένοι που νομίζουν ή θεωρούν τους εαυτούς τους ότι είναι κομμουνιστές επαναστάτες» και συμπλήρωσε πως «αυτές οι νοοτροπίες είναι ο φασισμός του αύριο, αλίμονο στους νέους αν καταλήξουν ότι αυτοί θα αποφασίζουν ποιος θα μιλάει και ποιος δεν θα μιλάει».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου