Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Τι Τσίπρας, τι Πολάκης το ίδιο πράγμα - Η κατάντια της αξιωματικής αντιπολίτευσης

 


Δέν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπίζεται τον ψεκασμένο και επικίνδυνο βουλευτή του Παύλο Πολάκη και αυτό δείχνει ότι το ακροαριστερό μυαλό του είναι το ίδιο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αλέξης Τσίπρας έχει απολογηθεί για την κατάντια του ακροαριστερού τραμπούκου συντρόφου του. 

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε κληθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποκηρύξει τις «σαχλαμάρες» για το εμβόλιο της AstraZeneca που είχε εκστομίσει ο Παύλος Πολάκης. 

Στριμωγμένος ο Αλέξης Τσίπρας, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που τον ξεφτίλισε ακόμα μία φορά και ανέδειξε και πάλι τα ψέματα του, ο Αλέξης Τσίπρας  δεν ήθελε να τροφοδοτήσει κόντρα με τον τραμπούκο και ψεκασμένο σύντροφο Παύλο Πολάκη και τον έβγαλε λάδι αντί να καταδικάσει όσα έγραψε, ώστε να δείξει στην κοινωνία ότι έχει κάποια σοβαρότητα.

Ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν πήρε αποστάσεις, έστω έμμεσες από αναφορές του Παύλου Πολάκη που εντείνουν την καχυποψία και την ανησυχία για τα εμβόλια εναντίον του Covid, αλλά αντιθέτως, στην απόπειρα του να αντιπαρέλθει την πρόσκληση του πρωθυπουργού να τον αποδοκιμάσει, του παρέσχε πλήρη κάλυψη, εξοργίζοντας την κοινωνία για την κατάντια της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με λίγα λόγια αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας  - Πολάκης δυστυχώς!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου