Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Κρατούμενοι Ρομά και Αλβανοί κακοποιοί κάνουν πάρτι στις φυλακές και τηλεδιασκέψεις

 



Σύμφωνα με το βίντεο-ντοκουμέντο του STAR, κακοποιοί Ρομά και Αλβανοί με Πακιστανικές σημαίες στο κελί τους, κάνουν ανεξέλεγκτοι ζωντανές συνδέσεις, τηλεδιασκέψεις μέσω κινητών με άλλους φυλακισμένους ακόμη και στήνουν παράνομες δουλειές από τις φυλακές.

Kρατούμενοι σε φυλακές χρησιμοποιούν κινητά για να φλερτάρουν από το video chat μέσω των social media ενώ ακόμη, οργανώνουν πάρτι και στήνουν δουλειές.

Σύμφωνα με το βίντεο-ντοκουμέντο του STAR, μια παρέα κακοποιών Ρομά ανεβάζει βίντεο στην εφαρμογή TikTok μέσα από το κελί ενώ παίζει ραπ μουσική.

Σε αυτό φαίνονται οι Ρομά να έχουν ανεβάσει video στο TikTok μέσα από το κελί του, όπου τραγουδάνε ραπ, ενώ σε ένα άλλο φαίνονται κακοποιοί από την Αλβανία και στο βάθος μια πακιστανική σημαία στο κελί τους.

Παράλληλα, στήνονται και πάρτι έναντι κάποιου χρηματικού ποσού, το κόστος του οποίου κυμαίνεται από 500 ευρώ μέχρι και 4.500 ευρώ.



Ακόμη, κάποιοι φαίνεται πως κάνουν live στο Instagram λέγοντας πως είναι στις φυλακές των Τρικάλων και είναι έγκλειστοι επειδή «κλέψαμε κρουασάν».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου