Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Στην ΓΑΔΑ ο σύζυγος

 


Οι αστυνομικοί προσέγγισαν νωρίτερα τον πιλότο στο νεκροταφείο της Αλοννήσου, που είχε παρευρεθεί για το μνημόσυνο και τον ενημέρωσαν μετά τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου του ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Ο σύζυγος έφτασε πριν από λίγο με ελικόπτερο από την Αλόννησο, όπου τον παρέλαβαν αστυνομικοί και τον οδήγησαν στην ΓΑΔΑ.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, δεν βρήκαν το παραμικρό στοιχείο που θα τους οδηγούσε στους τρεις δολοφόνους που εισέβαλαν, όπως κατέθεσε ο 32χρονος, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στο σπίτι των Γλυκών Νερών. Οι έρευνες από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έδειξαν αποτυπώματα και DNA που θα οδηγούσαν στην ταυτοποίηση δραστών, ούτε ΄χει ταυτοποιηθεί αμάξι κατά την διαφυγή των δραστών.

Ένα στοιχείο όμως που προέκυψε τις τελευταίες μέρες άλλαξε την κατεύθυνση των ερευνών. Οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών είχαν αφαιρεθεί αρκετή ώρα πριν από την ώρα του εγκλήματος. Επίσης, από την εξέταση που έγινε στο κινητό του πιλότου, εντοπίστηκε «δραστηριότητα» την ώρα, όμως, που ο 32χρονος, πάντα κατά την κατάθεσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. η Κάρολαϊν φορούσε ένα smartwatch, το οποίο κατέγραφε τους παλμούς της και τα δεδομένα που ανακτήθηκαν δεν συνάδουν με τις ώρες από τις καταθέσεις του συζύγου της. 

Η επίσκεψη αυτή του συζύγου στην ΓΑ.ΔΑ. θα ξεκινήσει και την αντίστροφη μέτρηση για την εξυγνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου