Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Εμετικό σκίτσο του Πέτρου Ζερβού στη σημερινή έκδοση της ΕΦΣΥΝ. αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

 


Εμετικό σκίτσο του Πέτρου Ζερβού στη σημερινή έκδοση της ΕΦΣΥΝ, που δείχνει ότι σε αυτή την χώρα η θα είσαι άνθρωπος η γελοίος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.

Αυτά είναι τα ΜΜΕ που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, υπόκοσμος!!!

Η ΕΦΣΥΝ που είναι φαν του εκτελεστή τρομοκράτη Κουφοντίνα, αναφέροντας τον ώς επαναστάτη, ανεβάζει τέτοιο κατάπτυστο σκίτσο γιατί απλά αυτό λέει η ηθική του ΣΥΡΙΖΑ και της ακροαριστεράς των επαναστατών γενικότερα.

Η ΕΦΣΥΝ που δε έχει πει λέξη για τον βιαστή Πρέσβη Βενεζουέλας και της πέντε γυναίκες που κακοποιήθηκαν..

Κανονικά θα έπρεπε ένας εισαγγελέας να φωνάξει όσους δημοσιεύουν ακροαριστερές αθλιότητες υπόσκομου, και να τους ρωτήσει τι στοιχεία έχουν, και εάν δεν έχουν να τους πάει κατηγορούμενους για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το σημερινό σκίτσο της Εφημερίδας των Συντακτών έχει ξεσηκώσει ήδη αντιδράσεις σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους, με το που κυκλοφόρησε η εφημερίδα.



Το σκίτσο έχει αναφορά στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, απεικονίζοντας τους δράστες πάνω στο μηχανάκι, και δείχνει κι άλλον επιβάτη πάνω στο μηχανάκι, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να διαβάζει την εφημερίδα του και να πίνει τον καφέ του.

Η ΕΦΣΥΝ, συνεχίζει την αθλιότητα του Βαξεβάνη και του Μακελειού του Χίου που με πρωτοσέλιδο του συνέδεε το Μαξίμου με την δολοφονία Καραιβάζ και προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση και ακόμα την ψάχνουν να τους πει τι στοιχεία έχει.

Με λίγα λόγια αυτή είναι η παρακμή ΣΥΡΙΖΑ και των ΜΜΕ που τον στηρίζουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου