Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα που ψήφισε το 80% των κακοποιών στις φυλακές μιλάει για εγκληματικότητα

 


Πρώτο κόμμα στις φυλακές ήταν και είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, και γιατί; Γιατί απλά άλλαξε τον ποινικό κώδικα υπέρ των κακοποιών μειώνοντας ποινές, και υποβιβάζοντας εγκλήματα, σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.

Όλοι γνωρίζουμε πόσοι σύντροφοι κακοποιοί βρίσκονται στις φυλακές.

Ποιος ξεχνάει τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που άνοιγαν τον δρόμο για την αποφυλάκιση καταδικασμένων τρομοκρατών της 17Ν που έχουν συμπληρώσει 17 χρόνια στη φυλακή; Οι αλλαγές αυτές ευνόησαν και άλλους σκληρούς κακοποιούς που αρχισαν να αποφυλακίζονται και να διαπράττουν νέα βαριά εγκλήματα σε βάρος της κοινωνίας.

Ο ποινικός κώδικας που έκανε την ρίψη μολότοφ πταίσμα δίνοντας τα όπλα στους συντρόφους αντιεξουσιαστές να τις πετάνε ασύστολα χωρίς φόβο.

Τι νομίζεται ότι ψήφισαν όλοι αυτοί οι βαρυποινίτες; Φυσικά δαγκωτό τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα.

Και ξεχνώντας όπως κάνουν πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ τις αθλιότητες και τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος των πολιτών και υπέρ των κακοποιών, πριν καν κρυώσει το αίμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, κουνάνε το δάχτυλο οι άθλιοι.

Στην άθλια ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χωρίς να αναφέρει στοιχεία γιατί ξέρει ότι θα γυρίσει σε βάρος του:

«Για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας δολοφονίας μέρα μεσημέρι. Αυτή τη φορά, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ»

Ο πόλεμος των νονών της νύχτας την περίοδο 2015-2019 καλά κρατούσε και η βαριά εγκληματικότητα έκανε πάρτυ με τους νόμους ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να έχει καταφέρει να την αντιμετωπίσει, αυτό το ξεχνάνε.

Εάν ήταν ένα σοβαρό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, και δεν ζούσε μέσα στην χυδαιότητα, την ανηθικότητα, και την αθλιότητα, δεν θα έβγαζε ανακοίνωση για να αποδώσει ευθύνες, εάν έχει λίγη νοημοσύνη θα καταλάβαινε ότι είναι απρέπεια και στον νεκρό Καραιβάζ, αλλά όποιος δεν έχει τσίπα και έχει αρχηγό Τσίπρα και σε τέτοια κατρακύλα θα πέσει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου