Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει όταν ακούει για πάγωμα εμβολίων και ότι μπλοκάρει το ΕΣΥ

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κόμμα στον κόσμο, που εργαλειοποιεί την πανδημία για να κάνει αντιπολίτευση, κάνει ότι μπορεί καλώντας σε συγκεντρώσεις για να επιδεινώσει την κατάσταση αδιαφορώντας για την κοινωνία.

Από 4 Ιουνίου του 2020 πανηγυρίζει ότι το ΕΣΥ με την πανδημία καταρρέει, αλλά προς απογοήτευση του αυτό αντέχει.

Παρακολουθώντας λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ τις προσπάθειες τις κυβέρνησης και την κατάσταση παγκοσμίως που επηρεάζει και την χώρα μας βγάζει ανακοινώσεις για να τρομοκρατήσει και όποιος τσιμπήσει. Είναι «ανίκανοι να προστατέψουν τους πολίτες και ικανοί μόνο για να προστατέψουν τα συμφέροντα των κλινικαρχών φίλων τους» λέει ο επικίνδυνος ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και ένα μήνα στέλνεις προσκλήσεις για συγκεντρώσεις και επεισόδια μαζεύοντας ψηφοφόρους και κακοποιούς.

Γνωρίζοντας ότι η κυβέρνηση στέκεται σοβαρά πάνω στο θέμα της πανδημίας και τα πηγαίνει καλύτερα απο κάθε άλλη Ευρωπαική χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τρομοκρατήσει τους πολίτες λέγοντας «το ΕΣΥ έχει φτάσει στα όρια της κατάρρευσης, δεκάδες συμπολίτες μας χάνουν καθημερινά τη ζωή τους, εκατοντάδες βρίσκονται διασωληνωμένοι, αρκετοί από αυτούς εκτός ΜΕΘ και ο κ. Μητσοτάκης αντί να εφαρμόσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης και να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, όπως συνεχώς του ζητάμε, απλά συζητά με τους επιτελείς του πώς θα "συνεργαστεί περαιτέρω" με τους ιδιώτες».

Σύμφωνα με πληροφορίες η χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ότι ίσως καθυστερήσουν οι εμβολιασμοί μέχρι να έρθουν και άλλες δόσεις, είναι μεγάλη γιατί η επιδείνωση είναι βούτυρο στο ψωμί της άθλιας και αντικοινωνικής αντιπολίτευσης του.

Παρακολουθώντας τον ΣΥΡΙΖΑ η κοινωνία βλέπει το πόσο επικίνδυνος είναι και πόσο ακατάλληλος ακόμα και για αξιωματική αντιπολίτευση, όσο δεν του κάθετε η τρομολαγνεία και κατρακυλά περισσότερο στις δημοσκοπήσεις, τόσο ανεξέλεγκτος και επικίνδυνος θα γίνεται.

Στην Κουμουνδούρου έχουν θορυβηθεί με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η κοινωνική πλειοψηφία δεν συμμερίζεται την άθλια τακτική αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν το περίμεναν και διαπίστωσαν ότι για μια ακόμη φορά είναι πολύ μακριά από το κοινό αίσθημα. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου