Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Εγκληματική δραστηριότητα ΣΥΡΙΖΑ - 120 στημένες διαδηλώσεις σε 40 ημέρες


 

Το κόστος του lockdown φτάνει τα €700 εκατ. την εβδομάδα, κλειστές επιχειρήσεις, κόσμος κλεισμένος το σπίτι για να νικήσουμε την πανδημία και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πάρτι προκαλώντας, για να επιδεινώσει την κατάσταση ώστε να έχει επιχείρημα για αντιπολίτευση.

Στη διάρκεια του περασμένου Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Αττικής 79 εγκληματικές δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και πορείες ενορχηστρωμένες από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκ των οποίων οι 63 ήταν στο κέντρο της Αθήνας, πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου έγιναν 41 πορείες σε όλη την Αττική, εκ των οποίων οι 30 στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Κάλεσμα ανεύθυνων οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με ακροαριστερές οργανώσεις προσπαθούν να στήσουν ένα σκηνικό έντασης για να εξυπηρετήσουν τους οπαδούς τους.

Οι συμπεριφορές των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ και ακροαριστερών ομάδων, με πρωταγωνιστές αντιεξουσιαστές και χούλιγκαν δείχνουν με τι υπόκοσμο συναναστρέφεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η αστυνομία δεν είναι εχθρός του κράτους, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ομάδες κακοποιών που ελέγχει είναι εχθροί και το έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Για να αποπροσανατολίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και για να οργανώσει το σχέδιο του, προσπαθεί να περάσει στην κοινωνία ότι υπάρχει βία και αστυνομοκρατία με στημένα βίντεο που δεν δείχνουν ολοκληρωμένα την ενέργεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι η κοινωνία είναι σαν τους οπαδούς του και κάνοντας τέτοια προπαγάνδα κατά της αστυνομίας, θα μετριάσει την βίαιη συμπεριφορά συμμοριών του υπόκοσμου που ελέγχει, δικαιολογώντας τους ότι ενεργούν από αγανάκτηση.

40 ημέρες διαδηλώσεων, πότε για τον σύντροφο δολοφόνο Κουφοντίνα, πότε για να μην φυλλάσονται τα πανεπιστήμια ώστε να αλωνίζουν οι σύντροφοι αντιεξουσιαστές και κακοποιοί στους χώρους τους, και τώρα κατά της αστυνομικής βίας με πανό "Πονάω".

Στα ακροαριστερά πανό τους ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε χώρο για το "Πονάω" της απόπειρας ανθρωποκτονίας που έκαναν οι σύντροφοι στον αστυνομικό. Δεν είχε χώρο στα στημένα πανό, για τα όσα έλεγαν οι κακοποιοί καλεσμένοι του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που προσπαθούσαν να τον σκοτώσουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η πανδημία καλπάζει κάτι που κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ να τρίβει τα χέρια του, αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν υπάρχει τίποτα άλλο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου