Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Επικίνδυνος και εγκληματικά ανεύθυνος ο Τσίπρας :«Δέχομαι το ρίσκο να κολλήσουν κάποιοι κορωνοϊό στα συλλαλητήρια»

 


Όσοι είχαν την υπομονή να ακούσουν τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, εξοργίστηκαν ακούγοντας να λέει με θράσος : «Δέχομαι το ρίσκο να κολλήσουν κάποιοι κορωνοϊό στα συλλαλητήρια».

Με λίγα λόγια αυτός ο επικίνδυνος ακροαριστερός που κρύβει ποιός είναι πραγματικά, είπε με καθεστωτική νοοτροπία, κυνικά, και χωρίς ίχνος ηθικής με λίγα λόγια, ότι η δουλειά μας να γίνεται και ας χάσουμε και κάποιους αναλώσιμοι είναι. 

Κατά τα άλλα αυτός ο επικίνδυνος πολιτικός Αλέξης Τσίπρας ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού και παράλληλα ρισκάρει να κολλήσουν και κάποιοι στις διαδηλώσεις κορωνοϊό.

Ο επικίνδυνος και εγκληματικά ανεύθυνος Τσίπρας δήλωσε επί λέξει:

«ΑΝΤ. ΣΡΟΪΤΕΡ: Εσείς δέχεστε το ρίσκο να κολλήσουν κάποιοι άνθρωποι σε μια τέτοια συγκέντρωση στο όνομα της δημοκρατίας;

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Βεβαίως, δέχομαι το ρίσκο και γι' αυτό θεωρώ ότι το ορθό θα ήταν η κυβέρνηση να μη φέρει τέτοια νομοσχέδια που εγείρουν σημαντικές κοινωνικές αντιδράσεις μέσα σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μέσα στην πανδημία»

Μετά την απίστευτη δήλωση του Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, δήλωσε, «ο κ. Τσίπρας λοιπόν αναλαμβάνει το ρίσκο να κολλήσουν άνθρωποι στις πορείες. Πώς γίνεται να αδιαφορεί κάποιος για τους κινδύνους που συνεπάγεται κάτι τέτοιο για την υγεία των πολιτών;

Πόσο υποκριτικό είναι να καταγγέλλει την Κυβέρνηση για ανεπάρκεια μέτρων, όταν ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την παραβίασή τους; Πόσο ανεύθυνο είναι να προσκαλεί η αξιωματική αντιπολίτευση σε συγκεντρώσεις και πορείες αυτό το κρίσιμο διάστημα που η κοινωνία δίνει μάχη με την πανδημία; Η υγεία των συνανθρώπων μας πρέπει να αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα όλων μας», επεσήμανε ο κ. Ταραντίλης στην ανακοίνωσή του.


Δείτε παρακάτω το χάσμα μεταξύ σοβαρότητας - υπευθυνότητας και ακροαριστερής επικίνδυνης γελοιότητας :





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου