Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Η Κεραμέως ξεφτιλίζει τον Τσίπρα για την απίστευτη δήλωση:Αναλαμβάνω το ρίσκο να κολλήσουν κορονοιο......

 


Οι απίστευτες χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα άφησαν άφωνους τους Έλληνες για την απίστευτη κυνικότητα του και το πώς υπολογίζει την ζωή των ανθρώπων.

Ο απίστευτος ακροαριστερός Τσίπρας τόνισε ότι αναλαμβάνει το ρίσκο για ενδεχόμενα κρούσματα σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως συγκλονισμένη όπως και όλοι οι Έλληνες για την δήλωση Τσίπρα, στην παρέμβασή της καυτηρίασε τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας: «Η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ξεκάθαρη: «Κλειδώνουμε τη Βουλή μέχρι να τελειώσει η πανδημία. Να μην νομοθετούμε, να μην προχωράει η χώρα μπροστά. Είναι η ίδια λογική που λέει να κλειδώσουμε τα σχολεία.

Ποιος διαφωνεί με το νομοσχέδιο; Έχει δίκιο ο κ. Τσίπρας ότι το νομοσχέδιο εγείρει αντιδράσεις: στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, για την ελεγχόμενη είσοδο οι ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρ κατά 60%, για τη βάση εισαγωγής υπέρ 52% και για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία υπέρ σχεδόν το 40%. Αυτή είναι η κοινή γνώμη και ναι προκαλεί αντιδράσεις εσωκομματικές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μια πρωτοφανή δήλωση. Προσπάθησε να την ανασκευάσει σήμερα.  Ίσως γι’ αυτό θέλει να κλείσει η Βουλή. Για να μη συζητάμε αυτό που έγινε χθες. Είπε: «Βεβαίως δέχομαι το ρίσκο. Ποια ήταν η ερώτηση; Το ρίσκο να κολλήσουν κάποιοι άνθρωποι σε μια τέτοια συγκέντρωση. Το λέμε απερίφραστα ως κυβέρνηση: Δεν θα σταματήσουμε τη συζήτηση στη Βουλή για να σταματήσει η συζήτηση για την πρωτοφανή δήλωση του κ. Τσίπρα». 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου