Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Ρομά κακοποιοί τουμπάρουν αμάξια για να κλέψουν το καταλύτη

 


Δεν σέβονται κανένα και εγκληματούν ασύστολα οι Ρομά που έχουν γίνει πάρα πολύ επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια.

Ειδικότερα στις περιοχές Αχαρνών και Μενιδίου που οι πυροβολισμοί και οι κλοπές είναι καθημερινό φαινόμενο. Δεκάδες πλέον είναι τα αυτοκίνητα και στην πόλη των Αχαρνών όπου οι ιδιοκτήτες τους τα βρίσκουν κατεστραμμένα έξω από τα σπίτια τους με τους καταλύτες να έχουν κλαπεί από σπείρες Ρομά.

Οι κακοποιοί κόβουν και κλέβουν σε χρόνο ρεκόρ τους καταλύτες των σταθμευμένων αυτοκινήτων για να τους πουλήσουν σε υψηλές τιμές λόγω των συστατικών που περιέχουν.

Η ΕΛΑΣ έχει ήδη συλλάβει κάποια μέλη της σπείρας Ρομά, αλλά όπως φαίνεται οι συμμορίες είναι πολλές που καταστρέφουν περιουσίες αθώων πολιτών και εστιάζουν σε ΙΧ κυρίως παλαιότερης χρονολογίας.

Μέσα σε λίγα λεπτά τουμπάρουν το ΙΧ προκαλώντας του μεγαλύτερη ζημιά, κόβουν με πριόνι τον καταλύτη και εξαφανίζονται σαν… κύριοι! Πέρα από την ζημιά που προκαλούν ωστόσο οι ειδικοί επισημαίνουν πως τα σωματίδια που προκαλούν με το κόψιμο του καταλύτη είναι άκρως επικίνδυνα για τον οργανισμό σε σύγκριση με το κέδρος που τυχόν έχουν από την πώληση τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου