Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Ο Βελόπουλος ανεβάζει fake φωτογραφίες δήθεν "ξεσκεπάζοντας" τα ΜΜΕ για τον κορωνοϊό



Το ξεφτιλίζεσαι λέγοντας ψέματα, για να υποστηρίξεις τις θεωρίες σου, δείχνει το επίπεδο της σοβαρότητας σου, και το χειρότερο αφού σε ανακάλυψαν και σε ξεμπρόστιασαν, δεν έχεις ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό που προσπάθησε να τον εξαπατήσεις.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε μία ανάρτηση στο Twitter με μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια κοπέλα, η οποία - υποτίθεται πως - δηλώνει πως κόλλησε κορωνοϊό σε 3 διαφορετικές πλατείες, στην πλατεία Βαρνάβα, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και στην πλατεία Αιγάλεω. 

Τις φωτογραφίες συνόδεύει και σχόλιο του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης: "Όταν τα ΜΜΕ θέλουν να τρομάξουν βάζουν τις "κουκούλες" με ροζ χρωματάκι; Έλεος με την τρομοκρατία πια! Εντάξει φτάνει @ellinikilisi"

Την ανάρτηση μόλις τον πήραν χαμπάρι και ξεφτιλίστηκε την κατέβασε και δεν υπάρχει παρά μόνο το ίχνος της όπως το είχε ανεβάσει η omadaalithias.gr.

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποίησε ήταν είναι εμφανώς αλλαγμένες, καθώς πρόκειται για αποσπάσματα από ρεπορτάζ για τις καταλήψεις και στο άσυλο στα πανεπιστήμια και την τρομοκράτηση των φοιτητών στην ΑΣΟΕΕ και πιο συγκεκριμένα κατά την περίοδο των εορτασμών του Πολυτεχνείου.

Η ανάρτηση του Βελόπουλου την οποία κατέβασε μετά την ξεφτίλα και έχει μείνει μόνο το ίχνος της όπως το δημοσίευσε η omadaalithias.gr :

Όταν τα ΜΜΕ θέλουν να τρομάξουν βάζουν τις "κουκούλες" με ροζ χρωματάκι; Έλεος με την τρομοκρατία πια! Εντάξει φτάνει ! @ellinikilisi pic.twitter.com/FxpRr26Ymx
— Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (@velopky) May 11, 2020


Αυτές τις φωτογραφίες χρησιμοποίησε ο Βελόπουλος για να εξαπατήσει τους πολίτες δήθεν για τον κορωνοϊό :




Δείτε και τα αληθινά αποσπάσματα:



Πηγή : omadaalithias.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου