Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Ο Δράκος της Κέρκυρας αποφυλακίστηκε με νόμο Παρασκευόπουλου που είναι σε ισχύει και επί Τσιάρα



Ο δράκος της Κέρκυρας, ο παιδεραστής του Ρεθύμνου και όχι μόνο αποφυλακίστηκαν πρόσφατα με τον νόμο έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ - Παρασκευόπουλου που υποτίθεται θα άλλαζε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο υπουργός δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας. Τώρα ποιος φέρει την ευθύνη ότι ο νόμος έγκλημα και γενικά ο ποινικός κώδικας ατιμωρησίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα σε ισχύει, αυτό θα το βρει ο πρωθυπουργός και θα πρέπει να ενεργήσει ανάλογα.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε την αποφυλάκιση του παιδεραστή του Ρεθύμνου που είχε ασελγήσει σε 53 ανήλικα αγόρια. Καταδικάστηκε σε 401 χρόνια κάθειρξης και με τον νόμο έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ - Παρασκευόπουλου έμεινε στην φυλακή μόλις 8 χρόνια και 5 μήνες.

Σειρά είχε ο Δράκος της Κέρκυρας που με τον νόμο έγκλημα  ΣΥΡΙΖΑ - Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε 43 χρόνια νωρίτερα, είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια φυλάκιση, τη μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ σε βιαστή.

Ο βιαστής έμεινε στη φυλακή με τις ευχές ατιμωρησίας του ΣΥΡΙΖΑ για τους 6 βιασμούς εννιά μόλις χρόνια.

Με το που βγήκε ο Δράκος της Κέρκυρα έξω από τις φυλακές, διέπραξε νέο βιασμό σύμφωνα με όσα κατήγγειλε 34χρονη που είχε εξαφανιστεί για δύο 24ωρα και «είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού από τον "δράκο" της Λευκίμμης».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 47χρονου κακοποιού με το «βαρύ» ποινικό μητρώο. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου