Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Μόνο ένας Συριζαίος όπως ο Καρανίκας θα ήταν τόσο χυδαίος, αμόρφωτος και προκλητικός



Σε κανένα ακροαριστερό, δεν άρεσε που η πολιτεία τίμησε τα θύματα της MARFIN, θύματα ακροαριστερών δολοφόνων.

Ιδιαίτερα προκλητικός και χυδαίος ίσως λόγω του επιπέδου μόρφωσης που έχει εκτός από την ακροαριστερίλα που τον χαρακτηρίζει, είναι ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας. 

Ξαναχτύπησε αυτό το απόλυτο ακροαριστερό τίποτα, και καταφέρεται κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας με αφορμή την παρουσία της στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin.

Ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι στιγμής δεν τον έχει μαζέψει, δείχνοντας ότι έχει το ίδιο επίπεδο με τον πρώην σύμβουλο του Νίκο Καρανίκα.

Στην ανάρτηση του που δείχνει και το ότι δεν έχει λάβει ούτε την απαραίτητη μόρφωση στο σχολείο, με τίτλο, «όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες» ο Καρανίκας, μεταξύ άλλων σημειώνει: «Όταν ακολουθείς την κατάντια της θεωρητικής ομάδας της ΝΔ του Μωυσή (εννοεί τον Πρωθυπουργό) γίνεσαι χαρακτήρας επιθεώρησης σε κακοπαιγμένη παράσταση. Όταν τρέχετε να καλύψετε την χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις.
Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox».

app-facebook
Νίκος Καρανίκας
20 ώρες πριν
Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες.
Όταν ακολουθείς την κατάντια της θεωρητικής ομάδας της ΝΔ του Μωυσή γίνεσαι χαρακτήρας επιθεώρησης σε κακοπαιγμένη παράσταση.
Όταν τρέχετε να καλύψετε την χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις.
Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox. ...
Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γυαλιά
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, κείμενο



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου