Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Είναι ντροπή σου ρε Τσίπρα! Απαξιώνει το παράδειγμα της Ελλάδας: Στην Αλβανία έχουν λιγότερους νεκρούς



Εκτός από ανθέλληνες είναι και προκλητική, ισοπεδώνοντας τα πάντα, και γιαυτό κατρακυλάνε στις δημοσκοπήσεις γιατί οι πολίτες τους δείχνουν πόσο απαξιωμένοι είναι σε ότι λένε και κάνουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς ίχνος ηθικής όπως πάντα, άρχισε την αντιπολίτευση στον κορονοϊό, και εμφανίστηκε στο Kontra απαξιώνοντας την επιτυχία της Ελλάδας που κατάφερε να προστατεύσει τους πολίτες από την πανδημία.

Είπε αυτός που ευτυχώς για τους Έλληνες δεν είναι ακόμα πρωθυπουργός, στην ερώτηση ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξυμνούν την ελληνική αντίδραση στην πανδημία της Covid-19 όλα τα διεθνή ΜΜΕ "στην Αλβανία του Ράμα έχουν λιγότερους νεκρούς". Αυτό βρήκε να παρατηρήσει αυτό το ότι χειρότερο έχει περάσει από την πολιτική ζωή της χώρας εδώ και πολλά χρόνια. Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστώνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη το γεγονός ότι πήρε εγκαίρως μέτρα –τα πήραμε λίγο μετά την Ιταλία και μαζί με τα υπόλοιπα Βαλκάνια, σημείωσε χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικής. Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τόση σημασία που ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε στις 2 Απριλίου για να μιλήσει στη Βουλή για την επιδημία της Covid-19 – τον κατηγόρησε ότι δεν δίνει εξηγήσεις στη Βουλή! Γενικά ήταν μια συνέντευξη, στον Συριζαίο δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη, στην οποία ξεφτιλίστηκε και πάλι ο Τσίπρας όπως γίνεται πάντα δείχνοντας πόσο ανθέλληνας είναι. 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου στον χωρίς καμία ηθική Αλέξη Τσίπρα για το πώς κρίνει τις αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη για τα μέτρα, αυτός ο ανεύθυνος και προκλητικός ακροαριστερός, προκαλώντας τους Έλληνες πολίτες είπε: «Δεν είναι μια απόφαση την οποία την παίρνεις μόνος σου στην προκειμένη περίπτωση διότι αυτό συμβαίνει μόνο στη χώρα σου. Ήταν μια απόφαση την οποία εκλήθησαν να πάρουν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη και στον κόσμο με διαφορά ολίγων ημερών. Η απόφαση για να κλείσουν τα σχολεία στην Ελλάδα πάρθηκε αφότου είχε παρθεί η απόφαση να κλείσουν τα σχολεία, ή να μπει σε οριστικό λουκέτο η γειτονική Ιταλία. Και σχεδόν ταυτόχρονα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν στις υπόλοιπες χώρες της γειτονιάς μας, πλην της Τουρκίας που καθυστέρησε περισσότερο και πλην της Μεγάλης Βρετανίας και της Σουηδίας. Η Σουηδία έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό μοντέλο. Η Μεγάλη Βρετανία είχε υιοθετήσει ένα διαφορετικό μοντέλο στην αρχή, στην πορεία αναγκάστηκαν και ευτυχώς να αλλάξουν αντίληψη και να φύγουν από αυτή την απαράδεκτη λογική της ανοσίας αγέλης, μια λογική που την πλήρωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Βρετανίας. Θέλω να πω, λοιπόν, ότι καλό είναι να μην προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ούτε αρνητικές εντυπώσεις. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό και σταθήκαμε με ευθύνη, με υπευθυνότητα ως αντιπολίτευση, γιατί λάθη και παραλείψεις υπήρξαν. Αλλά δεν τις επισημάναμε με πρόθεση να κάνουμε αντιπολίτευση πάνω στην κρίση την υγειονομική. Αλλά ούτε να πηγαίνει και η κυβέρνηση στο άλλο άκρο και να επιχαίρει ότι τα έκανε και όλα σωστά και είναι και η τελειότερη στον κόσμο…» 

Και το τερμάτισε προκαλώντας περισσότερο ο ανεκδιήγητος Τσίπρας φέροντας ώς παράδειγμα ότι η Αλβανία έχει 25 μόνο θανάτους! …«Διότι εάν είναι (η Ελλάδα) η τελειότερη στον κόσμο, τι να πούνε οι γείτονές μας, γιατί δεν είναι μόνο η Ιταλία γειτονική χώρα. Δηλαδή ο Ράμα που έχει μόνο 25 θανάτους είναι θεός. Ή ο Μπορίσοφ που έχει 35 είναι και αυτός ημίθεος. Δεν είναι έτσι τα πράγματα», είπε επί λέξει ο κ. Τσίπρας χωρία να ντρέπεται γιατί απλά δεν έχει ίχνος ηθικής και αυτό το πληρώνει καθημερινά.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου