Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Ο ανθέλληνας ακροαριστερός Ν.Παππάς σιγοντάρει τους Τούρκους: «Το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο»



Μετά τολμάει το καραγκιοζιλίκι, οι ακροαριστεροί κλίκα του Αλέξη Τσίπρα να κάνει κριτική στην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τους σωστούς χειρισμούς στις προκλήσεις των Τούρκων.

Πώς θα κάνει την δουλειά της η σοβαρή πλέον κυβέρνηση της Ελλάδας, όταν οι αποτυχημένοι ακροαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ που ξεπούλησαν τα πάντα και διέσυραν την χώρα διεθνώς κάνουν τέτοιες προκλητικές δηλώσεις σιγοντάροντας τον Ερντογάν.

Ο ακροαριστερός ανεύθυνος Νίκος Παππάς χωρίς ίχνος ντροπής με τις δηλώσεις του δίνει θάρρος στην προκλητικότητα των Τούρκων, καλύπτοντας με τις δηλώσεις τους πλήρως τους Τούρκους και τα που επιχειρήματα στις έωλες τουρκικές αξιώσεις, και αποδέχονται όσα λένε οι Τούρκοι.

Η ξεφτίλα της χώρας Νίκος Παππάς, δεξί χέρι του Τσίπρα, που δυστυχώς ήταν κυβέρνηση δίνει πάτημα στην Τουρκία να αμφισβητήσει την ελληνικότητα του νησιού, ειδικά αυτές τις ημέρες, όπου η Άγκυρα απασφάλισε με την συμφωνία που έκανε με την Τρίπολη.

Ο κ. Παππάς ρώτησε συγκεκριμένα τον παρουσιαστή της εκπομπής: «Είναι στο Αιγαίο το Καστελόριζο; Πείτε μου εσείς σας παρακαλώ κ. Παπαδάκη».

Αυτή η ακροαριστερή ξεφτίλα ήταν κυβέρνηση και αποδεικνύεται πόσο κακό έκαναν στην Ελλάδα αυτά τα 4 μαύρα χρόνια.

Ο λαός δεν θα ξεχάσει ποτέ τι σημαίνει αριστερά και ακροαριστερά για την Ελλάδα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου