Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Οι αθλιότητες Τσίπρα! «Μακεδονικό» κρασί «κέρασε» τον ΓΓ του ΝΑΤΟ ο Ζ. Ζάεφ



Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας ανίκανης καταστροφικής κυβέρνησης ακροαριστερών ανθελλήνων του Τσίπρα.

Είναι τραγικές οι συνέπειες του ανεύθυνου πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που ξεπούλησε τα πάντα νομίζοντας ότι θα παραμείνουν στην κυβέρνηση.

Νέα πρόκληση από τα Σκόπια «υπέροχο μακεδονικό κρασί», όπως τόνισε ο ίδιος ο Ζόραν Ζάεφ, πρόσφερε ως δώρο στον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων (Βόρεια Μακεδονία) κατά τη συνάντησή τους στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της Συνόδου για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ, είπε να προκαλέσει όπως του έχει δώσει το δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Ζάεφ νομίζοντας ότι ακόμα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν παίρνει τα σωστά μηνύματα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν ανέχεται τέτοια καραγκιοζιλίκια και δώρισε στον Γενς Στόλτενμπεργκ ένα μπουκάλι με «μακεδονικό κρασί», με ετικέτα εμφιαλώσεως του Υπουργείου Άμυνας της χώρας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων (Βόρεια Μακεδονία), αφού παρέθεσε το σχετικό φωτογραφικό υλικό, επισήμανε «ο Στόλτενμπεργκ είναι ένας από τους μεγαλύτερους φίλους και υποστηρικτές μας».

Μάλιστα, στη δήλωση του κ. Στόλτενμπεργκ «θα ενταχθείτε στο ΝΑΤΟ», ο Ζάεφ απάντησε: «Στην υγειά σας Γενς, απολαύστε αυτό το υπέροχο μακεδονικό κρασί».

Μία ετικέτα Αλέξης Τσίπρας πρέπει να βγει από τα Σκόπια τιμής ένεκεν στον ανεκδιήγητο και επικίνδυνο πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας.


ГенСек Столтенберг е еден од нашите најголеми пријатели и поддржувачи. "You will join NATO" рече во една прилика и покажа на дело дека Алијансата остварува, а со тоа и ние го остваруваме генерацискиот сон. На здравје Јенс, уживај во вкусот на ова одлично македонско вино. @NATO

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου