Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Συνελήφθη δραπέτης των φυλακών Κασσάνδρας



Στα χέρια των αστυνομικών της Ομάδας Διαχείρισης Μετανάστευσης έπεσε ένας 50χρονος αλλοδαπός που είχε αποδράσει από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όμως δεν ήταν ένας από τους δυο οι οποίοι διαπιστώθηκε το πρωί της Πέμπτης πως είχαν δραπετεύσει!

Οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί, που είχαν αναλάβει αγροτικές εργασίες στις φυλακές, δεν ήταν παρόντες στην καταμέτρηση κι έτσι κηρύχθηκαν δραπέτες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς και με ποιον τρόπο απέδρασαν. Όμως, στο πλαίσιο της κινητοποίησης για τον εντοπισμό τους, συνελήφθη στην Πρέβεζα ένας άλλος δραπέτης των ίδιων φυλακών Κασσάνδρας!

Ο 50χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες της Ασφάλειας, αλλά δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας. Όταν συνελήφθη, προέκυψε ότι θεωρούνταν δραπέτης καθώς δεν είχε επιστρέψει από τακτική άδεια που είχε πάρει ενώ εξέτιε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα, που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, οδηγήθηκε εκ νέου στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης.


Μάνος Τσαγκαράκης
Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου