Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ΕΛ. ΑΣ.: Βρέθηκαν 1.500 αστυνομικοί μέσα σε «αλεπότρυπες»



Η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει βρει πολλούς αστυνομικούς, ίσως περισσότερους από 1.500, που είχαν τοποθετηθεί σε «αλεπότρυπες», μακριά από χρήσιμες θέσεις πρώτης γραμμής, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας.

Μεταξύ άλλων, μιλώντας στον στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι βρέθηκαν άτομα που είχαν τοποθετηθεί στην μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας μολονότι είναι άσχετα με τη μουσική και δεν γνωρίζουν «ούτε το κλειδί του σολ».

Η εξέταση του προσωπικού έχει επιτρέψει την επιστροφή 350 και πλέον αστυνομικών στην Άμεση Δράση, σημείωσε.

Αναφερόμενος στα Εξάρχεια, ο αντιπρόεδρος του συνδικάτου των αστυνομικών δήλωσε πως «θα ξεκαθαρίσουν, τελεία και παύλα».

Τόνισε πως αυτό συνιστά απόφαση της συντεταγμένης πολιτείας, η οποία πλέον έχει πολιτική βούληση να αντιμετωπίσει την ανομία που επικρατεί στην συνοικία, και θα δράσει με βάση το επιχειρησιακό σχέδιο που εκπονεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σημείωσε αιχμηρά πως οι «ψευδοαναρχικοί» και οι «μπαχαλάκηδες» που προειδοποιούν ότι θα αντισταθούν στους αστυνομικούς έχουν το δικαίωμα να προσπαθήσουν, όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.


Πηγή : liberal.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου