Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αλέξης Τσίπρας καταρρέει και επιμένει να σέρνει στην παρακμή την χώρα επιμένοντας για εκλογές το 2019


Κώστας Βουκελάτος

Κανένας αποτυχημένος στην Ελλάδα δεν επέμεινε τόσο  να παραμείνει στην εξουσία παρά την καταστροφική πορεία που έχει πάρει Χώρα και όσοι επέμεναν τους έφαγε η λαϊκή οργή.

Είναι εγκληματική ενέργεια όταν μια αποδεδειγμένα αποτυχημένη κυβέρνηση προσπαθεί περάσει ότι δεν θα πάει για εκλογές γιατί δεν έχει τελειώσει ο χρόνος της όταν ο χρόνος της έχει τελειώσει εδώ και μήνες λόγω ανικανότητας και ανεπάρκειας.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετωπίζοντας μαζί με τα στελέχη της κυβέρνησης του τεράστιες ευθύνες που χρήζουν διερεύνησης από την δικαιοσύνη και απόδοση ποινικών ευθυνών για ότι έχουν κάνει αυτούς τους μήνες που έμειναν στην εξουσία,  προσπαθούν να γαντζωθούν όπως μπορούν στην εξουσία μήπως καταφέρουν να αλλάξουν κάτι αλλά η ανικανότητα τους δεν τους το επιτρέπει.

Η πορεία τους είναι αναμφισβήτητη ειδικά βλέποντας τις αντιδράσεις των πολιτών σε κάθε εμφάνιση του Τσίπρα και η μοίρα αυτής της κυβέρνησης προδιαγεγραμμένη, ευτυχώς μήπως και γλιτώσει η χώρα από την πλέον καταστροφική κυβέρνηση της Ελλάδας όλων των εποχών.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου