Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Αιχμές Καμμένου κατά Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες

(Φωτογραφία:  Eurokinissi )

«Νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι»


«Βέλη» εναντίον του Γιάννη Καλογρίτσα εξαπολύει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας, λίγο πριν από την δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών, ότι πιέζει για να πάρει κανάλι.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος παραπέμπει σε άρθρο του εξειδικευμένου σε αμυντικά θέματα ιστοτόπου onalert με τίτλο «Επίδομα Παραμεθορίου: Έγινε σύντομο ανέκδοτο!» και υποστηρίζει ότι «Με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι...»

Το δημοσίευμα παραθέτει τις επανειλημμένες υποσχέσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας για το επίδομα παραμεθορίου στους στρατιωτικούς, σημειώνοντας πως «το επίδομα ωστόσο δεν δόθηκε τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Οκτώβριο 2015, και ξεκίνησε από τον Νοέμβριο για να σταματήσει και πάλι τον Φεβρουάριο. Έκτοτε η τύχη του αγνοείται».

Ο Π.Καμμένος, κουμπάρος του πατέρα του Γ.Καλογρίτσα, έχει ταχθεί από τον Ιούλιο κατά του ενδεχόμενου να δοθεί τηλεοπτική άδεια στον επιχειρηματία, λέγοντας ότι «κατασκευαστές και εργολάβοι δεν θα πρέπει να είναι στα μέσα ενημέρωσης».

«Πιστεύω ότι τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να λειτουργούν όπως λειτουργούν σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο. Όχι για να διασφαλίζουν συμφέροντα, αλλά για να διασφαλίζουν την ενημέρωση του λαού» είχε δηλώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ υποστήριξε ότι έχει διακόψει κάθε σχέση με τον κ. Καλογρίτσα.




Newsroom ΔΟΛ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου