Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Στον πρόεδρο της δημοκρατίας οι ολυμπιονίκες πλην Άννας Κορακάκη




Μόνο ο πρόεδρος όπως φαίνεται αισθάνθηκε την ανάγκη να επιβραβεύσει τους ολυμπιονίκες για την σκληρή δουλειά την εργατικότητα και την αριστεία γιατί και τα τρία γίνονται αποδεκτά μόνο από κάποιον που ξέρει να τα εκτιμά.

Τους πέντε από τους έξι ολυμπιονίκες του Ρίο υποδέχτηκε στο Προεδρικό μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί από την εκδήλωση απουσίαζε η Άννα Κορακάκη, η οποία βρίσκεται στο Παρίσι και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας αναλογιζόμενος την περηφάνια που νιώθουν οι Έλληνες πολίτες για τους ολυμπιονίκες απευθυνόμενος στους αθλητές είπε: «Θέλω να σας πω ότι γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση των αθλητικών κέντρων για να μπορείτε και σεις και οι επόμενοι αθλητές να κάνετε τη δουλειά σας. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε η ζωή σας από δω και πέρα να είναι ευκολότερη. Σας το οφείλουμε αυτό» και συνέχισε: 

«Είμαστε περήφανοι γιατί χάρη σε σας η γαλανόλευκη έχει φτάσει στα πέρατα της οικουμένης και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο. Δείξαμε τι σημαίνει Ελλάδα και ελληνικό πνεύμα. Να’ στε πάντα καλά και σας ευχαριστώ θερμά που ήρθατε εδώ. Να είστε σίγουρη ότι αυτή δεν είναι μια τυχαία συνάντηση, να είστε βέβαιοι. Μην ξεχνάτε η ζωή για καθένα και ειδικά για έναν αθλητή δεν είναι αγώνας δρόμου αλλά αγώνας αντοχής. Σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε όλους τους Έλληνες υπερήφανους».

Σκληρή δουλειά, εργατικότητα, αριστεία λέξεις άγνωστες για κάποιους που τις πολεμάνε κιόλας μέσα από φυλλάδες που τις διαβάζουν 1000 άντε 1500 που φαίνεται τους εκφράζουν οι χυδαιότητες και φυσικά δεν αντιπροσωπεύουν όσα γράφουν ένα ολόκληρο λαό πάνω από 11 εκατομμυρίων περήφανων Ελλήνων.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου