Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Αλήθεια που είναι σήμερα οι αγανακτισμένοι και οι μπαχαλάκηδες;





Κώστας Βουκελάτος

Η Νέα Δημοκρατία όπως και τα κόμματα της αντιπολίτευσης είχαν προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό για την κατάληξη της δήθεν νέας "περήφανης" διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης του τα δίνω όλα και καταστρέφω την χώρα και τον λαό για την καρέκλα και μόνο.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ. :

«Πέρυσι, ο κήρυκας της θεωρίας των παιγνίων, που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και στο τρίτο Μνημόνιο, ήταν ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης. 

Φέτος, έχουμε τρεις κήρυκες της ίδιας επικίνδυνης θεωρίας. Τους κυρίους Γ. Κατρούγκαλο, Γ. Σταθάκη και Ε. Τσακαλώτο. 

Δηλαδή, τον Υπουργό που μαζί με τον κ. Τσίπρα παρακαλούσε το Δ.Ν.Τ. να συμμετέχει επί τριετία στο πρόγραμμα. Το έργο είναι παιγμένο ξανά και ξανά. Από την “επικείμενη συμφωνία” στη “σύγκρουση”. Και από τη “σύγκρουση” στην οδυνηρή για τους πολίτες συνθηκολόγηση.

Όμως, αυτήν τη φορά, η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια…»



Και τελικά έπεσε στα τέσσερα και πάλι η κυβέρνηση φέρνοντας τα χειρότερα μέτρα της πενταετίας θυσιάζοντας το εισόδημα των Ελλήνων και την οικονομία της χώρας για να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί στην εξουσία, δεν έχει ανάγκη ούτε τους εξαπατημένους, ούτε τους δήθεν αγανακτισμένους, ούτε τους αντιεξουσιαστές που πλέον σπάνε για να εκτονώνονται και μόνο ιδιωτικές περιουσίες.


Έτσι και αλλιώς το σχέδιο εξαπάτηση του ελληνικού λαού με τους στημένους δήθεν αυθόρμητα αγανακτισμένους στο Σύνταγμα και ανάμεσα τους και ορισμένοι εξαπατημένοι από την εικόνα και την μεγαλοστομία του πρώτου πολιτικού απατεώνα Τσίπρα, καθώς και τα σπάμε και γλεντάμε στην Αθήνα των γνωστών ομάδων που προστατεύονται τώρα από την κυβέρνηση ήταν όλα απλά για την εξουσία!! 

Το σχέδιο πέτυχε και είμαστε στο έλεος τους τώρα γιατί κάποιοι με τον ψήφο τους μας χαντάκωσαν για τα καλά και είναι συνυπεύθυνοι σε αυτό που γίνεται σε βάρος μας.

Αλήθεια που είναι οι αγανακτισμένοι και οι σκηνές στο Σύνταγμα γιατί δεν καίγεται τίποτα από τους αντιεξουσιαστές; 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου