Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Φρίκη! Γέλαγε ενώ τραβούσε τον ομαδικό βιασμό αναίσθητης 16χρονης



Ακόμα και με ισόβια βρίσκεται αντιμέτωπος ο 25χρονος Tristan Carlyle-Watson που βρίσκεται στη φυλακή από το 2015. Οι αρχές τον συνέλαβαν όταν βρήκαν βίντεο που είχε τραβήξει από τον ομαδικό βιασμό αναίσθητης 16χρονης σε πάρτι όπου την είχε καλέσει στο Σίδνεϊ.

Ο νεαρός φέρεται να έδωσε αλκοόλ και κάνναβη στην ανήλικη και όταν έπεσε αναίσθητη τη βίασαν ομαδικά. Οι νεαροί, όπως έγινε γνωστό κατά την ακροαματική διαδικασία, τράβηξαν σε βίντεο τον ομαδικό βιασμό της ανήλικης, με τον 25χρονος να φαίνεται στο βίντεο να γελά.



Ο δικαστής David Davies ανέφερε πως στο βίντεο φαίνεται ο ομαδικός βιασμός, με τη 16χρονη σε κάποιες στιγμές να μην έχει τις αισθήσεις του και σε άλλες στιγμές να φαίνεται εξαιρετικά μεθυσμένη. Εκτίμησε μάλιστα πως κάποια από τα ποτά που της έδωσαν πρέπει να περιείχαν ουσίες.

Ο δικηγόρος ωστόσο του κατηγορούμενου είπε στο δικαστήριο πως στο βίντεο δεν φαίνεται να την κακοποιεί σεξουαλικά ο 25χρονος και πως οι αναμνήσεις του κοριτσιού για το τι έγινε στο πάρτι δεν μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστες. "Αρχικά δεν είχε ιδέα ότι είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με κανέναν. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είπε στους φίλους της. Μόνο όταν οι αρχές βρήκαν το βίντεο, έκαναν έρευνες και μίλησαν μαζί της", είπε στο δικαστήριο.

Το ανατριχιαστικό υλικό ανακαλύφθηκε όταν οι αρχές έκαναν έρευνες για άλλη υπόθεση και κατέσχεσαν την GoPro κάμερα. Παρά το γεγονός πως αρχικά ο 25χρονος κατηγορήθηκε για την απόκρυψη σοβαρού πλημμελήματος, στη συνέχεια κατηγορήθηκε με επιπλέον αδικήματα που μπορούν να επιφέρουν ποινή ισόβιας κάθειρξης.



Πηγή: Dailymail, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου