Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Νομίζατε ότι η κυρία Μακρή χάθηκε; Εμφανίστηκε με νέα γκάφα ενισχύοντας την πολιτική παρακμή




Ένα έγγραφο με την υπογραφή του στελέχους του Ποταμιού σε κάποια αγγλική εταιρεία ανάρτησε η Ραχήλ Μακρή, νομίζοντας τι έχει πιάσει λαβράκι και για να δηλώσει παρών έπειτα από την ανακοίνωση του νέου κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

 Όμως η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον ίδιο το βουλευτή του Ποταμιού κύριο Θεοχάρη και έτσι μας θύμισε το πρόσφατο παρελθόν της που έλεγε ότι ήθελε για όποιον ήθελε.

Νόμιζε λοιπόν ότι έκανε αποκαλύψεις λέγοντας : "Βρε τα σιγανά ποταμάκια. Τι είναι αυτές οι εταιρίες Χάρη Θεοχάρη κομπιουτερά, πρώην γραμματέα εσόδων από μεγαλοοφειλέτες;" όλα αυτά με νόημα σίγουρη ότι έχει πιάσει λαβράκι και χωρίς να δίνει όμως παραπάνω εξηγήσεις περί τίνος πρόκειται.

Η απάντηση όμως από τον Χάρη Θεοχάρη την έκανε να μην ξαναμιλήσει αφού ήταν : "Η εταιρία ήταν διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που έμενα και ήμουν ο διαχειριστής. Ζούσα στην Αγγλία, δεν είναι offshore".

Πολλά σχόλια στο social media με γέλια για την γκάφα της Μακρή και το σχόλιο μας έλειψες αλλά η ουσία είναι ότι δεν χρειάζεται τέτοιους πολιτικούς η Ελλάδα γιατί είναι πολύ πληγωμένη από την παρακμή.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου