Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Εμφανή ταραχή Οικονομέα στον αέρα για τα δημοσιεύματα κατά του Γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ



Γιάννης Αθανασίου

Γιώργος Οικονομέας στον αέρα: "Τα πουτ...κια της Κουμουνδούρου μας λένε εμάς τους δύο"!

Μήπως έχεις δώσει δικαιώματα εσύ κύριε Οικονομέα γιατί για τον κύριο Καμπουράκη είναι άδικο; Λέμε τώρα αλλιώς γιατί να το λένε; Ρωτάμε εμείς;

Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Οικονομέας με την επίθεση που δέχεται ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος, μετά την απάντηση που έδωσε για τον διορισμό της μητέρας και του αδερφού του. 

Ο δημοσιογράφος σε ταραχή και νεύρα είπε :

«Δεν δικαιολογώ τους διορισμούς, μην παρεξηγηθώ, αλλά δεν θα βάλουμε ένα παιδί να το ξεσκίσουμε επειδή έχει μια ιστορία και την αποτύπωσε. Και με τους δεξιούς παλαιότερα που γίνονταν διάφορα θέματα πάλι το ίδιο είπα. Με την κεντρική σκηνή να τα βάλουμε, μην τα βάλουμε με ένα παιδί επειδή έγραψε ένα κείμενο».

Λάθος το πας κύριε Οικονομέα γιατί εάν ήσουν αντικειμενικός και σωστός θα έπρεπε να δώσεις κατεύθυνση στο παιδί επειδή όπως λες είναι παιδί τι να λέει, πώς να μιλάει σωστά και να το μαλώσεις που είναι ανεξέλεγκτος και ξεστομίζει αυτά τα κατάπτυστα που λέει, γιατί με αυτά μόνο λογική δεν έχουν και καθεστωτικά είναι!!!

Ο κύριος Οικονομέας πονηρός για να προλάβει αυτούς που δικαιολογημένα θα τον κρίνουν για τα όσα είπε για να υπερασπιστεί όσα έγραψε ο γραμματέας είπε : «Εδώ δεν τολμάς να πεις μια κουβέντα είτε υπέρ είτε κατά, θα υπάρχουν πάντοτε οι καλοθελητές οι οποίοι θα στην πέφτουν και θα σου λένε το ανάποδο. Τα πουτ...άκια της Κουμουνδούρου μας λένε μερικοί από την άλλη μεριά εμάς τους δύο. Κάποια γελοία πρόσωπα».

Το θέμα είναι γιατί το λένε αυτό το "Τα πουτ...άκια της Κουμουνδούρου" ; Μήπως έχεις δώσει δικαίωμα να το λένε; Ο κύριος Καμπουράκης δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα γιατί οι ερωτήσεις του έχουν σοβαρότητα και δεν θέλουν να κατευθύνουν το ίδιο ισχύει και για τις δικές σου; Λέμε τώρα; Ρωτάμε για να ξέρουμε πώς, γιατί και από ποιούς υπόθηκε αυτό το "Τα πουτ...άκια της Κουμουνδούρου"

Συ είπας!!!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου