Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Σε τι χώρα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας; Νονοί και τρομοκράτες κάνουν κουμάντο στο κράτος;




Κώστας Βουκελάτος

Σε μια σοβαρή χώρα και μόνο με τις καταγγελίες χωρίς τις αποδείξεις θα είχε πέσει η κυβέρνηση και θα είχαν οδηγηθεί με χειροπέδες στις φυλακές τα εμπλεκόμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις τελευταίες ημέρες αυτά που ακούγονται είναι τρομερά και φοβερά και έχουν φέρει την ανασφάλεια στους πολίτες οι οποίοι αναρωτιούνται ποιοι κυβερνούν αυτή την χώρα;

Σε τι χώρα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας;

Δεν είναι μόνο οι αποδεδειγμένες και ομολογημένες επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τους τρομοκράτες έχουμε και τις απειλές και από σκληρούς ποινικούς κρατουμένους με κίνδυνο της ζωής υπουργών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις καταγραφές που έκανε ο «κοριός» της ΕΥΠ και αναφέρονται απο τα ΜΜΕ, νονός της νύχτας εμφανίζεται να λέει για τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη: «Θα του λιώσω το κεφάλι».

Γιατί; Γιατί καθυστερούν να περάσουν όλες οι διατάξεις που θα διευκολύνουν τις αποφυλακίσεις και άλλων σκληρών κακοποιών και θα κάνουν καλύτερες τις συνθήκες κράτησης τους και το εμπόδιο είναι ο Πανούσης σύμφωνα μα αυτά που τους μετέφεραν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τους σοκαριστικούς διαλόγους που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ φαίνεται καθαρά η προσπάθεια των τρομοκρατών να επηρεάσουν και να περάσουν τους νόμους που θέλουν αυτοί.

Είναι τρομερό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ νομοθέτησε ώστε να καταργηθούν οι φυλακές υψίστης ασφαλείας της χώρας και μια σειρά ευνοϊκών διατάξεων για να αποφυλακίζονται εύκολα σκληροί κακοποιοί.

Από το περιεχόμενο του σοκαριστικού διαλόγου, που ακολουθεί, καταδεικνύεται η προσπάθεια επηρεασμού του κυβερνητικού έργου και τους διαλόγους έχουν παρουσιάσει το mega και άλλα ειδησιογραφικά δελτία και site και εάν δεν ίσχυαν πιστεύω δεν θα αναφέρονταν αλλά αυτά φερούν την ευθύνη της αποκάλυψης:

«Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα

Μέλος Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε ακόμα

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας

Μέλος Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του είχαμε βάλει βόμβα.

(Και σε άλλη κουβέντα, αναφέρει το ίδιο ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης:)

Μέλος Πυρήνων: Μας κοροϊδέψατε ρε. Τι ήταν αυτό που κάνατε; Ήταν αυτό που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε»

Το τελευταίο τα λέει όλα "Ήταν αυτό που είχαμε πει;" Δηλαδή τα λέγανε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τους τρομοκράτες και τα κανόνιζαν μεταξύ τους σε βάρος της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών και της χώρας προσπαθώντας να ευνοήσουν τρομοκράτες και σκληρούς κακοποιούς νονούς της νύχτας.

Το χειρότερο είναι ότι 5 ημέρες τώρα που έσκασαν αυτές οι καταγγελίες κανένα κυβερνητικό στέλεχος μαζί τον Τσίπρα δεν έχει βγει και δεν έχει καταδικάσει τέτοιου είδους επαφές και δεν έχει μπει στην διαδικασία να ζητήσει την παραίτηση για αρχή του υπουργού δικαιοσύνης ο οποίος νομοθετούσε όπως φαίνεται τουλάχιστον μέχρι στιγμής κατόπιν εντολών τρομοκρατών και όχι για την προστασία και την δημόσια ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ φοβάμαι πολύ για το μέλλον της χώρας μου και των παιδιών μου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου