Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι υποψήφιοι Ν.Δ. ψάχνουν ημερομηνία συνδιάσκεψης



Αντί να είναι όλοι στα κάγκελα και να έχουν φέρει την Ελλάδα ανάποδα για τα όσα συμβαίνουν και ακούγονται ψάχνονται για ημερομηνίες αντί να κάνουν αντιπολίτευση, αφήνοντας έτσι τον λαό στο έλεος του ΣΥΡΙΖΑ και των όσων ακούγονται και γίνονται.

Και αυτοί τον χαβά τους σύμφωνα με το in.gr

Δεν θα υπάρξει, όπως όλα δείχνουν κομματική συνδιάσκεψη της ΝΔ για να αναπτυχθεί διάλογος μεταξύ των υποψηφίων προέδρων, πριν από την εκλογή της 22 Νοεμβρίου.

Μετά την επιστολή του ενός εκ των υποψηφίων, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος ζητούσε την διοργάνωση τουλάχιστον μίας συνδιάσκεψης, το θέμα συζητήθηκε στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και ακολούθως ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, επικοινώνησε με τους υποψηφίους για την ηγεσία.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαμιμίκος στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, «δεν διαπίστωσε συμφωνία όλων των υποψηφίων στην πρόταση για συνδιάσκεψη» και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ξεκινήσει την διαδικασία.

Σημειώνεται ότι με βάση το καταστατικό του κόμματος, από την στιγμή που δεν υπήρξε συμφωνία των υποψηφίων, ο μόνος που έχει την αρμοδιότητα εφόσον το επιθυμεί να συγκαλέσει συνδιάσκεψη, είναι ο πρόεδρος του κόμματος.

Ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ της ΝΔ Θ. Αμπατζόγλου με δήλωσή του υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ εξαρχής είχε προτείνει τη διεξαγωγή δύο εθνικών συνδιασκέψεων, πρόταση, σημείωσε, που με καθυστέρηση αποδέχτηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας προτείνοντας ως ημερομηνία διεξαγωγής την 18η Νοεμβρίου.

Ο κ. Αμπατζόγλου ανέφερε ότι για την 18η Νοεμβρίου συμφώνησε ο κ. Μεϊμαράκης, όχι όμως οι κ.κ. Μητσοτάκης και Γεωργιάδης λόγω του προεκλογικού τους προγράμματος.

«Αντιπροτείναμε την 17η Νοεμβρίου, με την οποία διαφώνησε ο κ. Τζιτζικώστας για τους ίδιους λόγους. Όσον αφορά την 19η Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η κεντρική μας εκδήλωση στο Λεκανοπέδιο. Συνεπώς δεν υπάρχει η αναγκαία συμφωνία των υποψηφίων ως προς το χρόνο για να συγκληθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη» επισήμανε ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ της ΝΔ.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου