Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ





Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

Ανάβω στίχους για να ξορκίσω το κακό στη χώρα .
Με την ελπίδα μιας στιγμής μας χρέωσαν το μέλλον !
Γ.Ρίτσος .

Όλοι λίγο πολύ αγαπημένοι μου μεγαλώσαμε με τις ατάκες απο τους παπούδες μας , όταν κάναμε τα νάζια μας για κάποιο φαγητό :
<< Αχ δεν έχετε ζήσει πόλεμο ! Δεν έχετε ζήσει κατοχή ! Δεν έχετε ζήσει πείνα !
Εντάξει λοιπόν ζούμε ένα στα τρια ! Σούπερ !
Οι δανειστές μας επιμένουν στα βάναυσα μέτρα ! Η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει ..κάτι για τα κόκκινα δάνεια . Υπάρχει αισιοδοξία  ότι θα γίνει συμφωνία γιατί έχουμε και το βάρος των μεταναστών ...

Τα γεγονότα που στιγμάτισαν την εβδομάδα που πέρασε ήταν για γέλια και για πολλά κλάματα !
Αυτό που κυριάρχησε και κυριαρχεί ήταν η δήλωση του Υ.Παιδείας Ν.Φύλη ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των ποντίων !  Κ . Ν. Φύλη όποιος έχει θεσμικό ρόλο δεν λέει ποτέ την προσωπική του γνώμη την κρατάει για τον εαυτό του . Δεν πήγατε καλεσμένος στον Ν.Χατζηνικολάου σαν δημοσιογράφος αλλά σαν Υ.Παιδείας . Στις δηλώσεις του οι τούρκικες εφημερίδες πανηγύριζαν. Αποκάλεσαν τον Ν.Φύλη γενναίο πολιτικό που παράδέχθηκε ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των ποντίων ! Μπράβο  Κ.Υπουργέ !
Το κόκκινο πανί σήκωσαν και οι Αλβανοί Τσάμηδες και ζητάνε ν' αναγνωρισθεί η γενοκτονία των Τσάμηδων  απο τους ...Έλληνες ...Δεν πάμε καλά...Μα καθόλου καλά...

Μετά τις δηλώσεις του Υ. Παιδείας στο συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα των ποντίων σε ένδειξη διαμαρτυρίας , δέχθηκε επίθεση απο ακροδεξιά άτομα ο  βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας Γ.Κουμουτσάκος . Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν οι πολιτικοί  σε τέτοιες  στιγμές έντασεις !
Δημόσιες σχέσεις δεν κάνεις μέσα σε  εξαγριωμένους πολίτες . Κ. Πολιτικοί όταν σε ένα λαό γίνονται περικοπές σε συντάξεις , μισθούς , σκληρή φορολογία , και αρχίζεις να του πειράζεις αυτά που  έχει καλά φυλαγμένα στην καρδιά του όπως την Ιστορία του ,την Θρησκεία του τότε είσαι μπροστά σε ένα θηρίο ! Ο Κ.Μειμαράκης ζήτησε απο τον Ν.Φύλη να ανακαλέσει εν όψει του προγραμματισμένου ταξιδιού του στη Τουρκία ! Ποιός να ανακαλέσει ; Ο  Ν .Φύλης ;
Είχαμε και την καταγγελία του του Γ. Πανούση ότι...δέχεται απειλές για την ζωή του !
Τώρα  τί θα γίνει με αυτο το θέμα....Θα δείξει..
Οταν η κυβέρνηση βρίσκεται στο καναβάτσο ...Πως ..Βρίσκονται υποθέσεις όπως του Κ.Πανούση , του
Κ. Κουμουτσάκου , το Ποντιακό  για να μαςστρέψουν το ενδιαφέρον κάπου αλλού για να μην βλέπουμε το ξεπούλημα που γίνεται στην χώρα μας !




Τι κι αν ήρθε Ο  Σούλτσ και ο Μοσκοβισί στην Αθήνα ; Τι κι αν ο Πρωθυπουργός τους έκανε βόλτα στα νησιά για να δείξει το μέγεθος του προβλήματος με τους πρόσφυγες ; Τι κι αν έκανε την Λέσβο δύο νησιά  και Λέσβο και Μυτιλήνη ;
Ζούμε την εποχή της εικονικής πραγματικότητας  ! Στο  Αιγαίο έχουμε υδρογονάνθρακες ύψους 1, 3 εκατ. και εμείς να λοιμοκτονούμε γιατί ετσι θέλουν οι ψυχοπαθείς δανειστές μας ! Τα θέλουν όλα !
Που είναι ο επαναστάτης Α.Τσίπρας ; Αυτός κάτι ...έπαθε...
Επιδρομές φορολογίας στην τσέπη μας που την λένε φοροκάθαρση . Οι απεργίες ξεκίνησαν Κ.Κυβερνώντες ! Μαζική διεκδίκηση αξιοπρέπειας έκαναν συνταξιούχοι και άτομα με αναπηρία .
Ντροπη Κύριοι ! Έχουμε μια κυβέρνηση σχεδόν καθεστωτική , που αλωνίζει και κάνει ότι θέλει !
Που είναι η Ν.Δημοκρατία ; Θα περιμένουμε πολύ ; Λέω... .Εγώ μήπως και γίνει ..Κάτι !...
Κλείνοντας αγαπημένοι μου θα πω : << Απο 'μας θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα .
Απο 'μας θα εξαρτηθεί ο παράδεισος  ή η κόλαση που θα χτίσουμε .
Η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας !
Ο.ΕΛΥΤΗΣ !

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου οι τηλεαστέρες έδωσαν  τα ρέστα τους την εβδομάδα που πέρασε!
Εκδηλώσεις , πρεμιέρες ολοι εκεί !
Η Κ. Καινούργιου  με μαύρο φόρεμα  τρέσα ,  και βλεφαρίδα κάγκελο μόνη μετά το χωρισμό της υπέρλαμπρη οπως πάντα . Τι κι αν τα νούμερα τηλεθέασης δεν πάνε όπως θα ήθελε ;
Εκείνη πρώτη και καλύτερη στις δημόσιες σχέσεις !

Παρουσίαση έκανε στο βιβλίο της η Μ. Παπανδρέου << Έρωτας και εξουσία >> .
Τώρα τι μας νοιάζει εμάς για το .κέρατο που έπεφτε στην οικογένεια ... Με ζουμερές λεπτομέρειες μάθαμε ότι είχε εραστή η Μάργκαρετ  ούσα παντρεμένη με τον Α.Παπανδρέου ! Η 92 αχρονη τόσο καϊμό είχε να το μάθουμε ;   Στην παρουσίαση του βιβλίου ήταν και  ο Θ. Πάγκαλος ο << Μαζί τα φάγαμε >>
που το πλάτος του δείχνει ποιός τα έφαγε , δέχθηκε λεκτική επίθεση απο αντιεξουσιαστές...για λίγο .
Ο Γ. Παπανδρέου δεν ηταν στην παρουσίαση  Χαζός ειναι ...Να έτρωγε κανένα βρωμόξυλο ;

Η εκπομπή στον ΑΝΤ 1 << Spata live >>  με τον Δ.Ουγγαρέζο και την Μ. Συνατσάκη  σαρώνει στα νουμερα τηλεθέασης ! Πίσω έρχεται η Κ.Καινούργιου και η Τ. Στεφανίδου . Πίκρα !
Η Κ. Σπυροπούλου καλεσμένη στην Α.Πανιά είπε πολλά...
Μέσα σ' αυτά είπε : Ότι την βοήθησε ο Λ. Λαζόπουλος και μία.... γυναίκα...
Ποιά γυναίκα ΟΕΟ ; Γιατί δεν είπε ότι ήταν η Ε.Μενεγάκη ;  Αχ βρε Κωνσταντίνα ... !
Το μέλλον θα δείξει ....Κάνει μεγάλη προσπάθεια να φανεί καλή , επικοινωνιακή ,για να πείσει ότι άλλαξε...Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το ..χούι !
Το Tip της εβδομάδας !
Αγαπημενοι μου μας μένουν περιπου 40 ημερες για τα Χριστούγεννα .
Ξεκινήστε εκείνη την δίαιτα που θέλατε για να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα που σας στενεύει λιγάκι !Και μην ξεχνάτε η ζωή μας ειναι στιγμές ευτυχίας !
Αυτά και άλλα χαριτωμενα την
άλλη εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου