Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ελλάδα είναι η πρώτη δουλειά του Τσίπρα γιατί μέχρι πριν 7 μήνες δεν είχε κολλήσει ούτε ένα έσνημο γιατί δεν πρόλαβε!




Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

Πώς μπορείς να διοικήσεις μια χώρα και να δουλέψεις σοβαρά για το καλό της όταν δεν έχεις ούτε ένα ένσημο δουλειάς;

Πώς μπορείς να στηρίξεις τον ιδιωτικό τομέα και να βοηθήσεις στην ανάπτυξη μιας χώρας όταν δεν έχεις δουλέψει και δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην ζωή των 40 χρόνων σου;

Πώς μπορείς να εκτιμήσεις την δουλειά και να καταλάβεις τι σημαίνει απόλυση και δουλειά στον ιδιωτικό τομέα όπως και το πώς είναι ζεις με μισθό των 300 και 400 ευρώ όταν δεν έχεις κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην ζωή των 40 χρόνων σου;

Ακούσαμε προχθές ένα απίστευτο επιχείρημα του Αλέκου Φλαμπουράρη απατώντας στον πρόεδρο της ΝΔ που υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κολλήσει ένσημα. 

Δικαιολόγησε ο Φλαμπουράρης στο ότι δεν έχει δουλέψει εδώ και 40 χρόνια ο Τσίπρας λέγοντας :

«Ο κ. Τσίπρας τελείωσε το Πολυτεχνείο, πήγε στο στρατό, γύρισε από το στρατό, έγινε γραμματέας της Νεολαίας, έκανε μεταπτυχιακά. Πήγε στο τεχνικό γραφείο που είχαν τα αδέρφια του, άρχισε να δουλεύει... Από εκεί και πέρα, στα 32 πότε θα προλάβει;», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Επικρατείας μιλώντας στα Παραπολιτικά FM και συνέχισε την απίστευτη επιχειρηματολογία του: «Ας βρει κάποιον 30άρη να δει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο!».

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι δεν είναι δίκαιο αυτό το επιχείρημα προς έναν 40άρη «ο οποίος από τα 30 του είναι πρόεδρος του Συνασπισμού και μετά του ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτοί οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνούσαν δυστυχώς έχοντας τέτοιες αντιλήψεις και ξεστομίζοντας χωρίς ντροπή τέτοιες προκλητικές δικαιολογίες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Πείτε του Φλαμπουράρη να πει στον Τσίπρα ότι υπάρχουν παιδιά που από τα 18 τους χρόνια αν και φοιτητές δουλεύουν με αξιοπρέπεια και κολλάνε ένσημα μέχρι να πάρουν το πτυχίο τους και το μεταπτυχιακό τους οπότε όταν μπουν πλέον επαγγελματίες και επιστήμονες στην αγορά εργασίας έχουν τα ένσημα τους και μπορούν να δουλέψουν σωστά με σοβαρότητα και αυτό που κάνουν το κάνουν καλά αντίθετα από ένα 40άρη που δεν έχει δουλέψει ποτέ του.

Και δεν είναι ένας μόνο 30αρής με ένσημα είναι χιλιάδες Έλληνες πολίτες με ένσημα, με φιλότιμο και αξιοπρέπεια που λείπουν από το αφεντικό του τον Τσίπρα τον ανεπάγγελτο κηφήνα με πρώτη του δουλειά την Ελλάδα. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου