Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Απόλυτη Ξεφτίλα : «Δεν θέλουμε να φοράει το κράνος μας ο Βαρουφάκης»




«Δεν είναι διαφήμιση να φορά προϊόντα μας κάποιος που μιλά για οικονομική καταστροφή & περικοπές στις συντάξεις», δηλώνει στη Die Welt εκπρόσωπος της εταιρίας Shoei.

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν είναι ένας συνηθισμένος υπουργός. Κάνει πάντα τις δηλώσεις του φορώντας κράνος μοτοσικλέτας», γράφει σε ρεπορτάζ της η γερμανική εφημερίδα «Die Welt», αναφερόμενη στο αξεσουάρ-φετίχ του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών, που δεν αποχωρίζεται σε όλες τις μετακινήσεις του με την πολλών κυβικών μηχανή του Yamaha.


«Το κράνος του Έλληνα υπουργού Οικονομικών είναι γιαπωνέζικο», γράφει η Die Welt, καταλήγοντας ότι Ιαπωνική εταιρεία Shoei θα πρέπει να χαίρεται ιδιαίτερα για την δωρεάν διαφήμιση του προϊόντος της. Η εταιρία όμως, έχει άλλη γνώμη, αφού ξεκαθαρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να φοράει δικό της προϊόν ο Έλληνας υπουργός και να στεφθεί -κατά κάποιο τρόπο- το πρόσωπο της καμπάνιας της.



«Ο 54χρονος Βαρουφάκης είναι ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας o οποίος μιλάει για την οικονομική κρίση της χώρας του αλλά και για πιθανές περικοπές στις συντάξεις όταν στο κεφάλι του φαίνεται το εμπορικό σήμα της εταιρείας. Για μας αυτό είναι αντιπαραγωγικό. Θα θέλαμε άλλο πρόσωπο για να διαφημίσει το κράνος μας», δηλώνει ο εκπρόσωπος της εταιρείας, από την έδρα της στην Ευρώπη και προσθέτει ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει επιλέξει ένα κράνος καλής ποιότητας και το μοντέλο που φοράει κοστίζει 399 ευρώ. Επίσης και η Δανάη Στράτου φοράει κράνος της ίδιας εταιρείας.


To δημοσίευμα αναφέρεται και στον Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος φορούσε κράνος όταν μετακινούνταν με σκούτερ για να επισκεφθεί την ερωμένη του Ζουλί Γκαγέ, αλλά της γαλλικής εταιρείας Dexter, αξίας 199 ευρώ: «Για την εταιρεία Dexter, πριν από ένα χρόνο, η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στον γαλλικό Τύπο απεικονίζοντας τον πρόεδρο να φορά κράνος της εταιρείας, λειτούργησε διαφημιστικά. Οι περσινές μας πωλήσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο του κράνους ήταν δέκα φορές υψηλότερες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο», ανέφερε εκπρόσωπος.  


Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου