Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Καμπουράκης σε Φίλη: 40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη [βίντεο]



Οσο πλησιάζει το δημοψήφισμα, η ατμόσφαιρα σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ είναι όλο και πιο ηλεκτρισμένη.

Σήμερα το πρωί ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα κατά την πρωινή εκπομπή του Mega, με αφορμή -τι άλλο;- το δημοψήφισμα.

Στο στούντιο της εκπομπής επικράτησε κυριολεκτικά χαμός όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τους δυο δημοσιογράφους ότι το κανάλι στο οποίο εργάζονται καθώς και άλλα δεν καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του «Όχι» όσο καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του «Ναι».

«Κάνετε επιλεκτική ενημέρωση» τους είπε, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να είναι ο πρώτος που αντέδρασε, λέγοντας στον Νίκο Φίλη πως «40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη».

Φίλης:«Το κανάλι σας είναι πηγή παραπληροφόρησης» -Οικονομέας: «Αυτό που κάνει είναι φασισμός»

Και οι επιθέσεις από τον κ. Φίλη δεν σταμάτησαν εκεί, αφού έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει το κανάλι που τον φιλοξενεί σχεδόν κάθε μέρα ως πηγή παραπληροφόρησης. «Αυτό που κάνει είναι φασισμός!» είπε ο Γιώργος Οικονομέας, κατηγορώντας τον Νίκο Φίλη ότι δεν σέβεται ανθρώπους που είναι φίλοι του. «Δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι για το κανάλι» του αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής επέμεινε: «Σαν πολιτικό σε σέβομαι, σέβομαι τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι φασιστικές, σαν δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεσαι».

Για να του απαντήσει ο κ. Φίλης: «Να ντρέπομαι με το όργιο παραπληροφόρησης και χούντας; Σε κάθε πάνελ είναι τρεις υπέρ του "Ναι" και 1 υπέρ του "Οχι". Ακόμα και σήμερα 2-1 είστε!».

Και όλα αυτά την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει την πιο σκληρή και μαύρη προπαγάνδα από τα κανάλια της ΕΡΤ, τα οποία πληρώνουν όλοι οι Ελληνες φορολογούμενοι, κατηγορεί τα άλλα κανάλια ότι κάνουν προπαγάνδα!





Πηγή:  iefimerida.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου