Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Αλβανός «νταβατζής» ξυλοκόπησε και άφησε αιμόφυρτη Κινέζα μασέρ σε παραλία της Κρήτης



Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουομένων, εκτυλίχθηκε σήμερα περιστατικού άγριου ξυλοδαρμού Κινέζας μασέρ από τον “κουμανταδόρο” της περιοχής που φαίνεται ότι λειτουργούσε ως “προστάτης” στην περιοχή.

Ο λόγος της επίθεσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η neakriti.gr είναι ότι το θύμα, πήγε να προσφέρει υπηρεσίες μασάζ χωρίς την δική του άδεια, παίρνοντας τον πελάτη από την άλλα Κινέζα που ο δράστης είχε “υπό την προστασία του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο περιστατικό πρόκειται για Αλβανό υπήκοο, ο οποίος έχει την προστασία του γυναίκα από την Κίνα, η οποία παρέχει τις υπηρεσίες της ως μασέρ, επί πληρωμή, στους λουόμενους.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν άλλες γυναίκες, μασέρ ομοεθνείς της πήραν τη δουλειά με αποτέλεσμα ο δράστης να τους ζητήσει τα ρέστα.

Το κακό δεν άργησε να γίνει και ο δήθεν “προστάτης” επιτέθηκε σε μία από τις μασέρ και αφού την ξυλοκόπησε βάναυσα η ίδια έμεινε αναίσθητη στο δρόμο.


Οι περαστικοί έμειναν άναυδοι από το συμβάν, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και η γυναίκα σε πολύ άσχημη κατάσταση μεταφέρεται αυτή την ώρα στο ΠΑΓΝΗ.



Πηγή : zarpanews.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου