Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη




"Δεν πτοούμαστε εκατοστό. Βορίδη και Γεωργιάδη θα έχουμε και άλλα ραντεβού", αναφέρει -μεταξύ άλλων- στην προκήρυξή της η οργάνωση Μηδενική Ανοχή

Με προκήρυξη στην εφημερίδα Τα Νέα, η οργάνωση Μηδενική Ανοχή ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχημένη επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό - εμπρηστικό μηχανισμό στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου.
Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του γραφείου, στην οδό Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως αναφέρουν στην προκήρυξη, λόγω κατασκευαστικού λάθους, δεν πυροδοτήθηκε η μεγάλη φιάλη υγραερίου που θα κατέστρεφε ολοκληρωτικά το γραφείο.
"Δεν πτοούμαστε εκατοστό. Βορίδη και Γεωργιάδη θα έχουμε και άλλα ραντεβού…", αναφέρεται στο κείμενο.
Γίνεται εκτενής αναφορά στην προγραμματισμένη εκδήλωση στο Πολυτεχνείο τον περασμένο Οκτώβριο στην οποία θα παρενέβαινε τηλεφωνικά ο Νίκος Μαζιώτης. "Με προσωπική παρεμβολή Γεωργιάδη,  κόπηκαν τα τηλέφωνα για ώρες στις φυλακές Διαβατών, μόνο και μόνο για να μη μιλήσει ο Νίκος".
Οι αποστολείς της προκήρυξης γράφουν και για τις φυλακές τύπου Γ΄ απειλώντας ότι αν δεν καταργηθούν σύντομα και αν δεν δοθούν άδειες "σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους, κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους".
Στο τέλος του κειμένου, γράφουν "ζητώ η 17Ν και ο Επαναστατικός Αγώνας" και στέλνουν "θερμούς αντάρτικους χαιρετισμούς στους συντρόφους της Σ.Π.Φ , σε όλους τις επαναστατικές ομάδες και τους μεμονωμένους κοινωνικούς αγωνιστές".


Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου