Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Επιχείρηση "αξιοπρέπεια" έστησε η Άμεση Δράση


Δεν πίστευαν στα αυτιά τους πρώτα οι εκφωνητές και στη συνέχεια δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, με όσα άκουσαν και είδαν χθες το πρωί σε δρόμο στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, προηγήθηκε τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής στο 100, όπου κατήγγειλε ότι σε συγκεκριμένη οδό όπου βρίσκεται και η κατοικία του κυκλοφορεί
ένας ... θεόγυμνος άνδρας.
Το κέντρο διαβίβασε την καταγγελία θεωρώντας ότι πρόκειται για φάρσα, όμως το πλήρωμα του περιπολικού που επιλήφθηκε, βρέθηκε καταπρόσωπο με τη ... γυμνή αλήθεια.
Ο άνδρας, ο οποίος προφανώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ήταν ρυπαρός σε βαθμό που να καθίσταται αποτρεπτική η είσοδος του στο περιπολικό, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να λύσουν τον γρίφο της μεταφοράς του, μετατρέποντας το αστυνομικό όχημα στην ... αδαμιαία περιβολή του.
Τον ανάγκασαν να βαδίζει στο πεζοδρόμιο ακριβώς στο πλάι της πόρτας του συνοδηγού, μέχρι που έφτασαν στην εξώπορτα του σπιτιού του, όπου και τον ξεπροβόδισαν αφού προηγουμένως τσέκαραν την είσοδο του σε αυτό.
bloko.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου