Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Όπως τα έκανες να τα λουστείς με τα ληξιπρόθεσμα!


Aδιαφορία από την κυβέρνηση  για το ότι δεν έχει ο έλληνας και οι επιχειρήσεις να πληρώσουν τα υπέρογκα και καταχρηστικά φορολογικά μέτρα.
Κάνει εντύπωση το ότι δεν παίρνει η κυβέρνηση το μήνυμα «Δεν έχω να πληρώσω» και αυτό δείχνει ότι υπάρχει και έλλειμμα σοβαρής αντίληψης της κατάστασης εκτός της ανεπάρκειας και ανικανότητας που διακρίνει το κυβερνητικό έργο.
Καθημερινά εκτοξεύονται απειλές από την κυβέρνηση για να σύρουν τους έλληνες να πληρώσουν τα παράνομα και αντισυνταγματικά φορολογικά μέτρα και παρά τις απειλές τα χρέη αυξήθηκαν και έφτασαν τα 70 δις ευρώ.
Κάθε μήνα προστίθενται ληξιπρόθεσμα χρέη που φτάνουν το 1δις ευρώ με ένα λαό παγωμένο γιατί δεν έχει να πληρώσει, γιατί δεν μπορεί να πληρώσει, γιατί προτιμά να έχει φαί για τα παιδιά του και για τους λογαριασμούς του εάν φτάνουν τα λεφτά του και για αυτά.
Ειλικρινά με την παράλογη λογική που υπάρχει σε αυτήν την απαράδεκτη ομάδα του ΥΠΟΙΚ μήπως περιμένουν να πετάξει ο θεός λεφτά από τον ουρανό και λένε «έχει ο θεός κάποτε θα τα πάρουμε»;
Εδώ δεν έχουν να πληρώσουν τα ήδη βεβαιωμένα χρέη θα πληρώσουν τα νέα που γίνονται κάθε μήνα ληξιπρόθεσμα;
Από τότε που ξεκίνησαν οι φετινές δόσεις του φόρου που ήρθε σαν κεραμίδα στους έλληνες γιατί υπολογίστηκε για να υπεξαιρέσει και όχι για να φορολογήσει δίκαια, τα ληξιπρόθεσμα χρέη αυξήθηκαν μόνο για τον μήνα Αύγουστο 1,4 δις ευρώ και από την αρχή του έτους κατά 8,65 δις ευρώ.
Και οι δυναμίτες ανεπάρκειας, αδιαφορίας και ανικανότητας του ΥΠΟΙΚ περιμένουν να πάρουν λεφτά από πού; Από ένα τρελό και απαράδεκτο νέο χαράτσι που ονόμασαν ΕΝΦΙΑ.
Εκεί να δείτε τι έχει να γίνει και περιμένουν οι έλληνες να δουν εάν θα συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα η κυβέρνηση και να περιμένει να πέσουν λεφτά από τον ουρανό.
Είναι μαθηματικά σίγουρο με μια πρόσθεση και ένα πρόχειρο υπολογισμό ότι μέχρι το τέλος του έτους τα ληξιπρόθεσμα θα έχουν ξεπεράσει τα 80 δις και θα καλπάζουν για τα 100 δις.
Οι φορολογούμενοι χρωστούν στην εφορία μέχρι στιγμής 69,234 δις ευρώ και ο πανικός της κυβέρνησης είναι ότι έχει τάξη τα λεφτά από την είσπραξη χρεών στους δανειστές μας και με αυτά θα έκλεινε και τον προϋπολογισμό.

Από πού περιμένεις να πάρεις όταν έχεις μειώσει τα οικογενειακό εισόδημα με τις περικοπές κατά 60%; Όπως τα έκανες να τα λουστείς!

Κ.Β.
newsotherwise.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου