Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Για τα κενά στα σχολεία διαμαρτύρονται οι δάσκαλοι


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της επιτροπής των δασκάλων με την διεύθυνση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Α΄Αθηνών
Σύμφωνα με τις δηλώσεις των εκπροσώπων των δασκάλων, η διευθύντρια της διεύθυνσης τους  τόνισε πως περιμένει το Υπουργείο Παιδείας για τις προσλήψεις των αναπληρωτών στις  ειδικότητες των δημοτικών σχολείων ενώ με το υπάρχον προσωπικό στο τομέα της Α΄ Αθηνών δεν υπάρχει έντονο το πρόβλημα.

Πάντως οι συνδικαλιστές, οι οποίοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι απο την συνάντηση, τόνισαν πως όλα θα φανούν μετά το πέρας του πρώτου 15νθημέρου απο την έναρξη των σχολείων και εκείνοι θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για ότι προκύψει.


Σε αναβρασμό βρίσκεται η διδασκαλική οικογένεια πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου ζητώντας την κάλυψη των κενών που παρουσιάζονται κάθε χρόνο.


Ο σύλλογος εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Αριστοτέλης» πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ά Αθηνών, ζητώντας την κάλυψη των κενών θέσεων που στα δημοτικά σχολεία.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου εκπαιδευτικών «Αριστοτέλης» Ντίνα Ρέππα, στην συνάντηση με την διευθύντρια της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Χατζημανώλη, ζήτησε «να μην μετακινηθεί κανείς από το προσωπικό της Ά Αθήνας και τα δημοτικά σχολεία να λειτουργήσουν με πλήρη προσωπικό, δασκάλους και ειδικότητες ώστε να μην υπάρξουν τα προβλήματα του παρελθόντος».

πηγή : http://www.protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου