Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2026

Συνελήφθη το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και παλαιότερα του ΚΚΕ δεξί χέρι του ιδιοκτήτη με τους φούρνους «Χωριάτικο»

 


Ο πρώην συνδικαλιστής και οργανωτικός γραμματέας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ρίζος Ρίζος, προερχόταν πολιτικά από τον Συνασπισμό (της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας), ενώ στα νεανικά του χρόνια είχε υπάρξει στέλεχος του ΚΚΕ.

Χειροπέδες πέρασαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στον πρώην συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ Ρίζο Ρίζο ο οποίος φέρεται να ήταν το δεξί χέρι του ιδιοκτήτη της αλυσίδας φούρνων «Χωριάτικο», Άγγελου Γιαννακόπουλου που κατηγορείται για φορολογική απάτη 100 εκατομμυρίων ευρώ. 

Ο πρώην οργανωτικός γραμματέας της ΓΕΝΟΠ Ρίζος Ρίζος καθώς φέρεται να αποτελούσε στενό συνεργάτη του επιχειρηματία και να γνώριζε για τις παράνομες δραστηριότητες.  Ο Ρίζος Ρίζος, που βρίσκεται μεταξύ των 59 συλληφθέντων, φέρεται να ήταν στενός συνεργάτης του «εγκέφαλου» της απάτης, ενώ λειτουργούσε και ως ενδιάμεσος με τους αχυρανθρώπους που τοποθετούνταν σε θέσεις – κλειδιά.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου