Σάββατο 28 Μαρτίου 2026

Έμαθα ότι μαζεύεται ότι περισσεύει; Είδα φως και μπήκα καλώς ήρθα

 



Ψάχνοντας την πολιτική του επιβίωση ο πιανίστας πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν ανεξάρτητος, έμαθε ότι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη μαζεύει ότι περισσεύει, και είπε να μπεί στην ουρά.

Αυτό που βλέπουν οι σοβαροί του ΠΑΣΟΚ, και δεν μπορεί να καταλάβει ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ότι με τέτοιες μεταγραφές το κόμμα να απομακρύνεται και άλλο από το κέντρο.



Ο Νίκος Φαραντούρης, είδε φως και μπήκε, έφερε και φωτογράφο για να τον βγάζει ευτυχισμένο που είναι στο συνέδριο, μαζί με αυτόν και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να φαίνονται ευτυχισμένα που τον έχουν στο συνέδριο.

Τα σενάρια λοιπόν μετακίνησής του στην Χαριλάου Τρικούπη φουντώνουν, έτσι και αλλιώς η στροφή του ΠΑΣΟΚ από το κέντρο στην αριστερά έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, και έτσι ο καλός ο μύλος Ανδρουλάκη όλα τα αλέθει.

Ο Νικόλας Φαραντούρης κάθισε μάλιστα στην πρώτη σειρά, μαζί με την στελεχάρα Θεοδόση Πελεγρίνη του οποίου η ένταξη στην Επιτροπή Διεύρυνσης έφερε αντιδράσεις.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου