Με τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, επικοινώνησε η ακροαριστερή πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου χθες (4/1) το βράδυ, για να πληροφορηθεί αν υπάρχει προγραμματισμός ή αίτημα της κυβέρνησης για ενημέρωση της Βουλής για τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, μετά την στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα και τη σύλληψη του δικτάτορα Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του.
Τώρα το γιατί θέλει να ενημερωθεί η συντρόφισσα για τον σύντροφο Μαδούρο, αυτό είναι άλλο θέμα, πάντως είναι μία από αυτούς που έχουν στεναχωρηθεί για την σύλληψη του δικτάτορα.
Σύμφωνα με δήλωση-ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής την ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει σχετικός προγραμματισμός ούτε κυβερνητικό αίτημα ενημέρωσης της Βουλής, και γιατί να υπάρξει, έτσι η ακροαριστερή πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπέβαλε επίσημο αίτημα σύγκλησης της Βουλής προς τον κύριο Κακλαμάνη, το οποίο, όπως σημείωσε, θα αποσταλεί και εγγράφως.



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου