Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Γελάκια και χειραψίες Σαμαρά με τον διώκτη του και ένα απο την συμμορία των σκευωρών του ΣΥΡΙΖΑ


 

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο, να βλέπεις τον πρώην πρωθυπουργό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, να χαιρετάει και να γελάει τον καταδικασμένο Νίκο Παππά, αυτόν που ήθελε με σκευωρία να τον βάλει φυλακή.

Έντονα σχολιάστηκε η θερμή συνάντηση και χειραψία Αντώνη Σαμαρά και Νίκου Παππά, οι οποίοι παραβρέθηκαν στα βραβεία επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Η είδηση επισκίασε ακόμη και την κοινή παρουσία των δύο τέως πρωθυπουργών της ΝΔ στην εκδήλωση και έγινε πρώτο trend στην πλατφόρμα Χ, με πολλά από τα σχόλια να είναι ιδιαίτερα επικριτικά για τον Αντώνη Σαμαρά τον τζάμπα μάγκα που θα τους πήγαινε δήθεν έως το τέλος.




Η θερμή χειραψία και τα χαμόγελα σχολιάστηκαν πολύ κυρίως εντός της ΝΔ, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, με κάποιους να θυμούνται έντονα το «θα τους πάω μέχρι τέλους» που είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς τόσο για τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για τον Νίκο Παππά με αφορμή την επιχειρούμενη εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis.

Μέχρι και η παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση δεν πίστευαν στα μάτια τους, για την απόλυτη ξεφτίλα που έβλεπαν μπροστά τους. Και δεν ήταν μόνο τα χαμόγελα και η χειραψία, αλλά το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς καθόταν δίπλα, να γελάει., να συζητάει, με ένα από τους σκευωρούς του ΣΥΡΙΖΑ, καταδικασμένο από το ειδικό δικαστήριο που ήθελα να τον βάλει φυλακή για να κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς πρόβλημα.





Αυτή η ξεφτίλα σαν δυο καλοί φίλοι που είχαν καιρό να βρεθούν, δεν άρεσε σε κανένα σοβαρό άνθρωπο που έχει αξιοπρέπεια, και έδειξε για ακόμα μία φορά ποιος είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Αυτή η οικειότητα με την οποία μιλούσαν οι δύο πολιτικοί, τους οποίους χώριζε χάος μέχρι πρόσφατα με αφορμή την υπόθεση Novartis και όχι μόνο, μόνο σοβαρότητα δεν δείχνει, και ο κερδισμένος απο τέτοια καραγκιοζιλίκια βγήκε μόνο ο Νίκος Παππάς.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου