Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Νέα εμφάνιση σήμερα Σαμαρά στην Κύπρο και μην τον δούμε αγκαλιά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο



Μετά το "τρυφερό" ενσταντανέ του Αντώνη Σαμαρά, με τον καταδικασμένο 13-0 διώκτη του και μέλος της συμμορίας ΣΥΡΙΖΑ που οργάνωσε την σκευωρία εναντίον του Νίκο Παππά, σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς ταξιδεύει στην Κύπρο για να δώσει το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» του περιοδικού Madame Figaro.

Σε κανένα δεν θα εντύπωση μετά το σκηνικό με τον Νίκο Παππά, εάν δούμε τον Αντώνη Σαμαρά, και αγκαλιά με τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο επίσης καταδικασμένο σε χρηματική ποινή, και για παράβαση καθήκοντος απο το ειδικό δικαστήριο , που χαρακτήριζε την υπόθεση Novartis Ως «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους».

Κρίμα για όλους τους νεοδημοκράτες που πολεμούσαν στο διαδίκτυο τον ΣΥΡΙΖΑ, για να υπερασπιστούν αυτόν που σήμερα κάθετε και χασκογελάει με τον διώκτη του!! 

Περιμένουμε λοιπόν σήμερα την εμφάνιση Σαμαρά στην Κύπρο που θα απευθύνει και σύντομο χαιρετισμό, ο οποίος μένει να φανεί πόσες αιχμές θα περιέχει, ιδίως για τον ελληνοτουρκικό διάλογο, αν και μετά την συνάντηση τους χαιρετισμούς και την θερμή συζήτηση με τον διώκτη του Νίκο Παππά, δεν έχει καμία σημασία τι λέει και τι κάνει ο πρώην πρωθυπουργός.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου