Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Ο φαιδρός αμετανόητος ανθέλληνας Αρβανίτης κάνει ότι δεν ξέρει την δήθεν " νεκρή Μαρία"


 


Άφωνοι έμειναν όσοι άκουσαν τον φαιδρό ανθέλληνας Κώστα Αρβανίτη να κάνει ότι δεν ξέρει την δήθεν "νεκρή Μαρία" και να ρίχνει την ευθύνη στο Νότη Μηταράκη.

Χωρίς ίχνος ηθικής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αμετανόητος ανθέλληνας, που προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να κάνει κακό στην χώρα, ξεχνάει το σώου που έστησε και τον αγώνα που έκανε μαζί με τους άλλους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και το γερμανικό Spiegel που τελικά απέσυρε τα δημοσιεύματα μετά την σχετική έρευνα, για να κάνουν κακό στην Ελλάδα.

Το ακροαριστερό θρασύμι Κώστας Αρβανίτης χωρίς ίχνος ηθικής είπε  «Ξέρετε ποιος ανακοίνωσε τη “νεκρή Μαρία“; Τη “νεκρή Μαρία” στις 15 Αυγούστου, ο κύριος Μηταράκης κάνει δήλωση και λέει: “είμαι στη δυσάρεστον θέση να ανακοινώσω ότι έχουμε ένα νεκρό παιδί”» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αραβνίτης μιλώντας στο Attica, για να συνεχίσει λέγοντας «αμέσως μετά γίνεται ερώτηση από τον Κούλογλου -την οποία συνυπέγραψα-, ότι “πώς είναι δυνατόν σε κράτος υπό ένταξη -που είναι η Τουρκία-, να έχουμε 40 αγνοούμενους και ένα νεκρό παιδί;” Τη ζημιά την έκανε ο Μηταράκης. Εάν ισχύει».

Ο κ. Μηταράκης με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε στον ανθέλληνα Αρβανίτη ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο πρώτος ως υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου τον Αύγουστο το 2021 ήταν αυτός που αποκάλυψε την ύπαρξη νεκρού παιδιού στην υπόθεση των 38, τονίζοντας πως μετέφερε αυτό που προέκυπτε από τις καταθέσεις των μεταναστών, που ήταν στημένη για να κάνουν κακό στην Ελλάδα.

«Δεν επιβεβαίωσα πότε την δήθεν απώλεια, ανέφερα ότι υπήρχε μια σχετική κατάθεση. Μετέπειτα σε συνέχεια δικών μου επιστολών, ξένα ΜΜΕ με πρώτο το @derspiegel ζήτησαν συγνώμη, απέσυραν την είδηση και κατέβασαν τα δημοσιεύματα» ανέφερε σχετικά ο κ. Μηταρακης.

Στην ίδια ανάρτηση ο κ. Μηταράκης σημείωσε πως η συγκεκριμένη υπόθεση είναι «δημιούργημα ΜΚΟ και ΜΜΕ, με στήριξη της Αριστεράς, μέρες πριν περάσουν στην Ελλάδα», ενώ συμπληρώνει πως «πρώτος αποκάλυψα την σκευωρία στη Βουλή στις 30/8 και ακολούθως κατήγγειλα το περιστατικό στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου».


Ολόκληρη η ανάρτηση του Νότη Μηταράκη:

«Απαράδεκτος και αμετανόητος χθες ο @kostarvanitis στο @AtticaTV_gr για τη δήθεν "νεκρή Μαρία" του Έβρου. Δημιούργημα ΜΚΟ και ΜΜΕ, με στηριξη της αριστεράς, μέρες πριν περάσουν στην Ελλάδα. Στις 16/8/2022, μετά που βρέθηκαν οι 38, είπα ότι ισχυρίζονται στις καταθέσεις τους ("προκύπτει από τις καταθεσεις"), το εξέτασαμε και πρώτος αποκαλυψα την σκευωρία στη Βουλή στις 30/8 και ακολούθως κατήγγειλα το περιστατικό στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Μια αισχρή σκευωρία εις βάρος της πατρίδας μας. Δεν επιβεβαίωσα πότε την δήθεν απώλεια, ανέφερα ότι υπήρχε μια σχετική κατάθεση. Μετέπειτα σε συνέχεια δικών μου επιστολών, ξένα ΜΜΕ με πρώτο το @derspiegel ζήτησαν συγνώμη, απέσυραν την είδηση και κατέβασαν τα δημοσιεύματα».

Η δήλωση του ανθέλληνα Κώστα Αρβανίτη

Δημήτρης Τσιόδρας: «Έγινε ολόκληρη ιστορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για υποτιθέμενο νεκρό κορίτσι στον Έβρο, που δεν υπήρξε ποτέ. Έγινε -»

Κώστας Αρβανίτης: «Ξέρετε ποιος ανακοίνωσε τη "νεκρή Μαρία"; Τη "νεκρή Μαρία" στις 15 Αυγούστου, ο κύριος Μηταράκης κάνει δήλωση και λέει: "είμαι στη δυσάρεστον θέση να ανακοινώσω ότι έχουμε ένα νεκρό παιδί". Μετά λοιπόν -»

Δημήτρης Τσιόδρας: «Όχι, όχι, όχι, όχι».

Κώστας Αρβανίτης: «Ε, μα πώς τώρα; Βεβαίως. Κι αμέσως μετά γίνεται ερώτηση από τον Κούλογλου -την οποία συνυπέγραψα-, ότι "πώς είναι δυνατόν σε κράτος υπό ένταξη -που είναι η Τουρκία-, να έχουμε 40 αγνοούμενους και ένα νεκρό παιδί;" Τη ζημιά την έκανε ο Μηταράκης. Εάν ισχύει».

Δημήτρης Τσιόδρας: «Διασύρθηκε η Ελλάδα για το συγκεκριμένο θέμα, πως "ναι, υπάρχει", όντας fake. Έγινε η ιστορία στην Ισπανία, στον θύλακα στο Μαρόκο (σ.σ. μιλάει για τη Μελίγια και τη Θέουτα, όπου σκοτώθηκαν 37 λαθρομετανάστες από την αστυνομία και άλλοι 76 ήταν αγνοούμενοι), έγινε καμιά ερώτηση;»

Κώστας Αρβανίτης: «Έκανα ερώτηση εγώ».

Δημήτρης Τσιόδρας: «Κάνατε παρέμβαση στη LIBE, όχι για την ισπανική κυβέρνηση, ζητήσατε να παρέμβει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να δει και να εξετάσει τα ζητήματα».

Κώστας Αρβανίτης: «Κύριε Τσιόδρα, επειδή έχω κάνει εγώ προσωπικά ερώτηση -»

Δημήτρης Τσιόδρας: «Έγινε θέμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο; Μπήκε ψήφισμα για την Ισπανία; Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Σταματήστε να θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση μέσω Βρυξελλών».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου