Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

«Όχι» στην εύκολη και ανέξοδη γκρίνια


 


Από τον χαιρετισμό του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνάντηση με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης της Αττικής:

Όλοι οι παλιοί και έμπειροι γνωρίζουν καλά ότι η κάλπη είναι άδεια την ημέρα των εκλογών και, βέβαια, πρέπει να παλεύουμε μέχρι να πέσει και η τελευταία ψήφος.

  • Άρα, «όχι» στον εφησυχασμό, «όχι» στην εύκολη και ανέξοδη γκρίνια. Εγώ καταλαβαίνω, καμία κυβέρνηση δεν τα κάνει όλα σωστά. Και λάθη γίνονται και σφάλματα γίνονται. Και δεν μπορεί ποτέ καμία κυβέρνηση να τους ικανοποιεί όλους, στα πάντα. Είναι αδύνατον να γίνει αυτό.
  • Αλλά, ας δούμε τη μεγάλη εικόνα: ήμασταν συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις αυτό το εντεκάμηνο; Απόλυτα. Τρέχουμε με γρήγορους ρυθμούς να υλοποιήσουμε ένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα για το οποίο εσείς, ως πολίτες, μάς δώσατε εξουσιοδότηση; Φυσικά. Έχουν γίνει και λάθη; Ναι, και τα έχουμε αναγνωρίσει με θάρρος και τα διορθώνουμε.
  • Να ξορκίσουμε, λοιπόν, την αποχή, να δούμε τη μεγάλη εικόνα και το βράδυ της Κυριακής να γιορτάσουμε μία ακόμα μεγάλη νίκη για τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο, σταθερά, όλο και πιο κοντά στην Ευρώπη.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου