Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Η Τζάκρη θέλει μόνο να πέσει ο Μητσοτάκης και να αναλάβει ο ινφλουένσερ - Αναρωτιέται γιατί ψάχνει ηγέτη η κεντροαριστερά


 

Η Τζάκρη επειδή είναι αυτή που ξέρει όλος ο κόσμος και σιχτιρίζει, προκαλεί και πάλι τους συντρόφους της και τους βάζει χέρι γιατί υπονομεύουν τον ινφλουένσερ Κασσελάκη, αφού αυτό που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να πέσει ο Μητσοτάκης και ποιος χ@στηκε για την χώρα.

Για την τζάκρη φταίνε οι δημοσκόποι και όχι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται απο νούμερα με πρώτο νούμερο τον ινφλουένσερ Στέφανο Κασσελάκη. Θεωρεί ότι υπάρχει πλεκτάνη για να «ρίξουν» τον Στέφανο Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος, επειδή έτσι και όχι επειδή ειναι γελοίος ο Κασσελάκης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, στους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, η κυρία Τζάκρη υπεραμύνθηκε την κυριαρχία του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας τα με όλους και κυρίως με τους συντρόφους της προκαλώντας και πάλι.

Στόχος της Τζάκρη είναι και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας που θεωρεί ότι τελείωσε και ανοίγει ο δρόμος για το απόλυτο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ τον τουρίστα ινφλουένσερ Στέφανο Κασσελάκη.

Δείτε ακριβώς τι είπε η Τζάκρη :

Δημήτρης Οικονόμου: «Ο κύριος Κασσελάκης έβγαλε από "το κάδρο" τον κύριο Τσίπρα. Ο κύριος Τσίπρας έχει κάποια θέση σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ; Στον μελλοντικό ΣΥΡΙΖΑ, στην μελλοντική Κεντροαριστερά; Στη μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Έχει κάποια θέση;»


Θεοδώρα Τζάκρη: «Ο κύριος Τσίπρας είναι ο ιστορικός ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο άνθρωπος που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση -»


Δημήτρης Οικονόμου: «Να τον κάνουμε κάδρο, να τον έχουμε εκεί και να τον βλέπουμε. Λέμε, ενεργό μέλος, μπορεί να είναι;»


Θεοδώρα Τζάκρη: «Εσείς έχετε ρωτήσει ποτέ τον κύριο Μητσοτάκη, αν θα έκανε ποτέ υπουργό τον κύριο Σαμαρά, ή τον κύριο Κώστα Καραμανλή; Είθισται να γίνει υπουργός;»


Δημήτρης Οικονόμου: «Ο Σαμαράς εκεί, μέσα είναι ο άνθρωπος, ενεργός. Κάθε μέρα μιλάει».



Θεοδώρα Τζάκρη: «Τον ρωτήσατε ποτέ;»


Δημήτρης Οικονόμου: «Να τον ρωτήσουμε, δεν είναι κακό».


Θεοδώρα Τζάκρη: «Και να σας πω και κάτι άλλο; Ο κύριος Τσίπρας ήρθε προχθές στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ευχήθηκε στους ανθρώπους εκεί να έχουν - ειλικρινά κι εμένα αν με ρωτάτε, που είμαι γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας -»


Δημήτρης Οικονόμου: «Ο κύριος Τσίπρας ήθελε να ρίξει τον κύριο Κασσελάκη στο συνέδριο, το ξεχάσατε;»


Θεοδώρα Τζάκρη: «Και εν πάση περιπτώσει, πήρε τη συγκεκριμένη απάντηση. Έχω να σας πω το εξής όμως. Αυτή η πρεμούρα, η επιδημία σχεδόν, των δημοσκοπικών επιχειρήσεων - και μια που μιλάμε για γήπεδα, απηχεί στο παλιό σύνθημα "την ώρα που θα ψάχνετε για αρχηγό, εμείς θα σε φωνάζουμε ξανά πρωθυπουργό", γιατί δεν ψάχνει κανένας για αρχηγό. Ξέρετε γιατί; Γιατί πάμε σε εκλογές σε 15 ημέρες, όπου τα κόμματα πηγαίνουν ξεχωριστά όπως αντιλαμβάνεστε. Είναι ξεκάθαρο και από τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις και από το αποτέλεσμα που σας είπα προηγουμένως, ότι εμείς είμαστε το κόμμα το κυρίαρχο της Κεντροαριστεράς -»


Άκης Παυλόπουλος: «Γιατί κάποιοι ανακινούν το σενάριο Τσίπρα, ως ηγέτη;»


Θεοδώρα Τζάκρη: «Δεν ξέρω, έχω αυτή την απορία. Έχω αυτή την απορία. Γιατί δεν περιμένουν οι δημοσκόποι να γίνουν οι εκλογές, κι αν θέλετε μετά να καταγράψουν τις εντυπώσεις».


Άκης Παυλόπουλος: «Θέλουν να ρίξουν τον κύριο Κασσελάκη;»


Θεοδώρα Τζάκρη: «Τζάμπα τρώνε τα λεφτά τους. Εγώ αυτό δεν το κατανοώ. Έχω αυτή την απορία. Τέτοια πρεμούρα πριν από την καταγραφή οποιουδήποτε αποτελέσματος, να γίνονται δήθεν δημοσκοπήσεις για τον απερχόμενο ηγέτη της Κεντροαριστεράς, στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί».


Άκης Παυλόπουλος: «Άρα, κάτι συμβαίνει».


Δημήτρης Οικονόμου: «Κάποιοι τον υπονομεύουν, επομένως».


Θεοδώρα Τζάκρη: «Άρα, υπάρχει από πίσω ένα σύστημα, το οποίο ενδεχομένως θα μπορούσε να κινείται προς την κατεύθυνση αυτή. Αλλά να σας πω όμως, δεν δικαιολογείται -».


Άκης Παυλόπουλος: «Να τον ρίξει».


Θεοδώρα Τζάκρη: «Όχι, δεν το ξέρω. Δεν δικαιολογείται όμως για εμένα αυτή η πρεμούρα, πριν καταγραφεί ένα αποτέλεσμα στην κάλπη, να ψάχνουμε να βρούμε τον ηγέτη της Κεντροαριστεράς.»


Δημήτρης Οικονόμου: «Άρα ηγέτη έχετε λέτε. Με αυτόν θα πάτε».


Θεοδώρα Τζάκρη: «Ηγέτη έχουμε και δεν ψάχνουμε για άλλον, ξέρετε γιατί; Γιατί εμάς αυτό που προέχει στην προκειμένη περίπτωση, είναι να πέσει ο Μητσοτάκης για να σωθεί η χώρα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου