Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Η Βούλα Κεχαγιά προσπαθώντας να σώσει τον Κασσελάκη από την επόμενη ημέρα: Δεν θα ήταν κακό ένα αποτέλεσμα στο 15%


 

Δέν τραβάει ο ινφλουένσερ όσα ψέματα και εάν πεί, όση λάσπη και να πετάξει όσες προκλητικές lifestyle εμφανίσεις και εάν κάνει.

Και επειδή τα μηνύματα δεν είναι καλά, και τα καραγκιοζιλίκια Κασσελάκη είναι μαζεμένα, προετοιμάζουν το έδαφος για την επιβίωση της επόμενης ημέρας, η οποία δεν φαίνεται να πετυχαίνει γιατί μαζεύουν, μαζεύουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και θα εκραγούν την νύχτα των ευρωεκλογών.

Οι παπάτζες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιάσει και θα ξεπεράσει το 20%, δεν φαίνεται από πουθενά, και η εντολή στην Βούλα Κεχαγιά είναι να χαμηλώσει τον πήχη, να μειώσει το ποσοστό του στόχου, και τώρα ένα 15% δηλαδή κάτω από το 17% δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα για τον ινφλουένσερ.

Η δήλωση της Βούλας Κεχαγιά

Νικόλ Λειβαδάρη: «Ποιος είναι ο στόχος τελικά του ΣΥΡΙΖΑ, για τις Ευρωεκλογές της άλλης Κυριακής; Είναι το 20% που επανέφερε ο κύριος Κασσελάκης; Είναι ένα ποσοστό, το οποίο θα είναι αντίστοιχο με την επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ, στις περσινές εθνικές εκλογές; Τι θα είναι επιτυχία; Τι θα ορίσετε ως επιτυχία τελικά;»


Βούλα Κεχαγιά: «Θα σας πω μόνο "το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα" και ξέρω ότι δεν αρκείστε σε αυτή την απάντηση. Πιστεύω ότι η αποτίμηση των αποτελεσμάτων, για όλα τα κόμματα, θα είναι συνδυαστική. Δηλαδή, δεν θα δούμε μόνο τα αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα συγκεντρώσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ή ανεξάρτητα από το τι ποσοστά θα συγκεντρώσουν τα άλλα κόμματα. Θα δούμε τη συνολική πολιτική εικόνα. Βεβαίως, το κάθε κόμμα βλέπει και τα του οίκου του. Εμείς έχουμε θέσει ως στόχο ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο -όπως λέει και ο πρόεδρός μας, ο κύριος Κασσελάκης-, θα ήταν να δούμε και το δυάρι μπροστά από τα αποτελέσματα που θα βγουν από την κάλπη της 9ης Ιουνίου. Πιστεύουμε ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός και σε περίπτωση που έχουμε ένα καλό ποσοστό, που μπορεί να αγγίξει από 17 έως 20%. Μακάρι να είναι και υψηλότερο. Εγώ μιλάω αυτή τη στιγμή, με βάση τις δημοσκοπήσεις και τη δυναμική που δείχνει στην παρούσα φάση που μιλάμε ο ΣΥΡΙΖΑ».


Νικόλ Λειβαδάρη: «Κάτω από 17% θα είναι πρόβλημα;»


Βούλα Κεχαγιά: «Δεν θα είναι πρόβλημα κυρία Λειβαδάρη. Δεν θα είναι όμως το αποτέλεσμα το οποίο θα μας δημιουργήσει ενθουσιασμό. Δεν θα είναι πρόβλημα -και το εξηγώ αυτό- διότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε ένα χρόνο, πέρασε από σαράντα κύματα και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά αυτό. Είχαμε το διπλό εκλογικό σοκ Μαΐου - Ιουνίου το 2023, την αποχώρηση από την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, εσωκομματικές εκλογές, εκλογή νέου προέδρου, δυο διασπάσεις, ένα συνέδριο και παρόλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή τη στιγμή σε ποσοστά μεταξύ 15% και 16%, σύμφωνα και με τις τελευταίες χθεσινές δημοσκοπήσεις. Άρα, δεν θα ήταν κακό ένα αποτέλεσμα στο 15%, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε σε αυτή τη φάση και περισσότερο και ότι μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω δυναμική».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου