Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Πακιστανός ο προαγωγός της 15χρονης στο Ρέθυμνο


 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 15χρονης κοπέλας από το Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Σε δικογραφία που σχηματίστηκε και παραπέμφθηκε στο Εισαγγελέα αφορά συνολικά 12 κατηγορούμενους με την κατηγορία του βιασμού αλλά και των ασελγών πράξεων. 

Ανάμεσα στα ονόματα περιλαμβάνεται και αυτό του 38χρονου από το Πακιστάν, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται ως το άτομο που εξέδιδε την 15χρονη στις αρρωστημένες ορέξεις των υπολοίπων ανδρών που αναφέρονται στη δικογραφία (10 Έλληνες και ένας Μολδαβός).

Τη σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου κοριτσιού στην περιοχή του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου είχε καταγγείλει πολίτης στο τηλεφωνικό Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το ανώνυμα τηλεφώνημα που έκανε λόγο για κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης έγινε το καλοκαίρι του 2023 και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε αμέσως τις αρμόδιες αρχές του Ρεθύμνου.

Μετά από μήνες ερευνών οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στο Ρέθυμνο κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν 38χρονο από το Πακιστάν. Οι αρχές πραγματοποίησαν κατ’ οίκον και σωματική έρευνα και κατέσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα φυσίγγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη εξετάστηκε και από παιδοψυχίατρο και διαπιστώθηκε ο βιασμός της από τον 38χρονο και η τέλεση γενετήσιων πράξεων με άλλους 11 άνδρες, Έλληνες αλλά και αλλοδαπούς.

Από την αστυνομία παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στην 15χρονη. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των 12 δραστών, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στην Ανακρίτρια Ρεθύμνου για διενέργεια κύριας ανάκρισης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου