Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Χυδαιότητα από ΚΤΗΝΗ κακοποιούς αντιεξουσιαστές που έβριζαν τον νεκρό αστυνομικό στου Ρέντη

 


Αλήτες, ΚΤΗΝΗ, κακοποιοί αντιεξουσιαστές αλωνίζουν όλα τα πανεπιστήμια.

Πορεία διαμαρτυρίας για την αστυνομική επέμβαση στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης πραγματοποιηθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από ακροαριστερούς και αριστερούς φοιτητές καθώς και κακοποιούς του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μετά το τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη, τα ΚΤΗΝΗ κακοποιοί αντιεξουσιαστές προκάλεσαν φθορές στα ρολά του κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ, στο οποίο είχε γίνει κατάληψη την προηγούμενη εβδομάδα και την έσπασε η ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί των ΜΑΤ πήραν άμεσα εντολή να προσεγγίσουν το campus και να διασφαλίσουν ότι δεν προκαλούνται φθορές και δεν κινδυνεύει ανθρώπινη ζωή.

Οι αστυνομικοί έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν και μόλις ξεκίνησαν να βγαίνουν από το πανεπιστήμιο τα ΚΤΗΝΗ αντιεξουσιαστές, που συνέχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα.

Μεταξύ άλλων, ΚΤΗΝΗ με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, τους ρωτούσαν «που είναι ο Γιώργος;», εννοώντας τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έχασε άδικα τη ζωή του στου Ρέντη και ότι «όλοι θα ψοφησετε»!.

Η χυδαιότητα από δέκα, είκοσι αλήτες κακοποιούς που έβριζαν ένα νεκρό παιδί.

Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουμε με αυτά τα ΚΤΗΝΗ, όπως τελειώσαμε με την ακροδεξιά, πρέπει να τελειώνουμε με την ακροαριστερά που είναι χειρότερα ΚΤΗΝΗ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου