Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

ΚΤΗΝΗ στην Αυστραλία εγκατέλειψαν την σκυλίτσα τους που τους περίμενε υπομονετικά για εβδομάδες στο κατώφλι του σπιτιού


 

Οι σκύλοι φημίζονται για την άνευ όρων αφοσίωσή τους στους ανθρώπους, όπως φημίζονται και οι άνθρωποι για το πόσο ΚΤΗΝΗ είναι και κακομεταχειρίζονται τα ζώα.

Ένας Αυστραλιανός Ποιμενικός ονόματι Λούσι έδειξε την αφοσίωση της σε λάθος ανθρώπους που αποδείχθηκαν ΚΤΗΝΗ. 

Η σκυλίτσα εγκαταλείφθηκε από τα ΚΤΗΝΗ κηδεμόνες της μετά τη μετακόμισή τους, που δεν δίστασαν να την αφήσουν να περιμένει μάταια στο κατώφλι, στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα.

Δύο εβδομάδες αργότερα η Λούσι ήταν ακόμα εκεί. Ευτυχώς τράβηξε την προσοχή μίας γυναίκας που αποφάσισε να τη σώσει. Αρχικά προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της – και τα κατάφερε, καθώς σύντομα έτρωγε λιχουδιές από τα χέρια της και δεχόταν να ξαπλώσει ανάσκελα και να τη χαϊδέψει στην κοιλιά.

Πλησιάζοντάς τη η γυναίκα κατάλαβε πόσο παραμελημένη ήταν, καθώς διαπίστωσε ότι ήταν γεμάτη με ψύλλους και τσιμπούρια. Έτσι, τη μετέφερε στον κτηνίατρο για περίθαλψη και, κατόπιν, στο κομμωτήριο σκύλων.

Τώρα η σωτήρας της προσπαθεί να βρει ένα σπίτι γεμάτο αγάπη. 

Δυστυχώς, οι προηγούμενοι κηδεμόνες της Λούσι δεν θα υποστούν καμία νομική συνέπεια για την εγκατάλειψή της, όπως θα αντιμετώπιζαν στην Ελλάδα και σε άλλες σοβαρές χώρες, καθώς δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από την Πολιτεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου